ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΕΤΥΞΗ ΕΦ΄ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-01-07

Δείτε συγκεντρωτικά την ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr και στον διαχειριστή της Θεοδωρίδη Σάκη, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2021 , ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας και νυν επικεφαλής του συνδυασμού ''Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ'' Μπίνος Δημήτρης, από την οποία ελπίζουμε να βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και κάποιοι να έγιναν σοφότεροι.

Για να διαβάσετε και να δείτε τα βίντεο πατήστε ΚΛΙΚ επάνω σε κάθε σύνδεσμο.

1.-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ: ''ΔΕΧΘΗΚΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2.-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:''ΑΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

3.-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ: '' Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

4.-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ: ''ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ-ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

5.-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ: ''ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

6.-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟ ΕΚΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ: ''ΘΑ 'ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 2023 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ'' (ΒΙΝΤΕΟ)

07/01/2022