ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Ο ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-11-28

Παρακολουθείστε και δείτε συγκεντρωτικά την αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr και στον διαχειριστή της Θεοδωρίδη Σάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του συνδυασμού ''ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ'' του Δήμου Αλμωπίας , Προκοπίδης Ευάγγελος ο οποίος μίλησε για όλα και για όλους απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της ιστοσελίδας μας.

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: Με περιεχόμενο σχετικά με το πώς κρίνει το εκλογικό αποτέλεσμα της 26/5/2019, τα τυχόν λάθη που έκανε προεκλογικά ο συνδυασμός με τον οποίο εκλέχθηκε, πως σχολιάζει την αποχώρηση δημοτικού συμβούλου της παράταξής του, αλλά και για τα όσα λέχθηκαν για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου τους.

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: Με περιεχόμενο σχετικά για τον τρόπο συνεδρίασης των οργάνων του Δήμου Αλμωπίας, για τον ρόλο των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, για τον αποκλεισμό της αντιπολίτευσης από τα όργανα του Δήμου Αλμωπίας και για τον χαρακτηρισμό του Δημάρχου Αλμωπίας ότι η αντιπολίτευση φέρεται υποκριτικά.

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ: Με περιεχόμενο σχετικά για τις αδικαιολόγητες απουσίες δημοτικών συμβούλων και μελών από τα δημοτικά συμβούλια και τα όργανα του Δήμου , αντίστοιχα, για την καθημερινότητα του πολίτη, για την λειτουργία της Λουτρόπολης Αλμωπίας και για τις προσλήψεις ειδικών συμβούλων στον Δήμο Αλμωπίας.

ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ: Με περιεχόμενο σχετικά το νέο Νόμο περί Κυβερνησιμότητας των Δήμων που ψήφισε η Κυβέρνηση, για το θέμα του Πεζόδρομου της πόλης, για το Κολυμβητήριο, το Δασάκι, την Άσπρη αποθήκη, το χώρο της Λαϊκής αγοράς στο ΚΤΕΛ Αριδαίας, πως κρίνει το έργο της Δημοτικής Αρχής και τον Δήμαρχο Αλμωπίας, εάν υπάρχουν ''δελφίνοι'' στην παράταξη ''ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ'', και ποια είναι τα σχέδια του για την επόμενη ημέρα.

28/11/2021