ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ ''ΕΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ''... ΕΝΩΣΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2024-01-07

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ανήμερα των φώτων, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων και στην μεγάλη πισίνα των Λουτρών –Λουτρακίου- Πέλλας, παρουσία του τέως και νυν Δημάρχου Αλμωπίας, Μπάτση Χρήστου και Παρούτογλου Νίκου, τέως και νυν Αντιδημάρχων, της Πολιτευτή της Ν.Δ Σαραλιώτου Μαρία, του πρώην Δημάρχου Πασόη Δημήτρη και πλήθος επισκεπτών.

Την τελετή τέλεσε ο Ιερέας του χωριού Λουτράκίου-Πέλλας, παρουσία των δύο Δημάρχων, τέως και νυν, Μπάτση και Παρούτογλου, αντίστοιχα, τους οποίους μάλιστα έβαλε και έψαλαν μαζί το ''Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε'', δίνοντας τους παράλληλα και συμβουλές για ομόνοια.

Τελικά τον Σταυρό ανέσυρε από την πισίνα ένας νεαρός ο οποίος και έλαβε ως ευλογία έναν Σταυρό από τον τέως Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιχείρησης, Μπάτση Χρήστο, ο οποίος να διευκρινίσουμε ότι ασκεί τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Επιχείρησης έως και τον Φεβρουάριο 2024.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο & φώτο...

07/01/2024