ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ...

2021-07-21
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Θέμα: Πρόγραμμα αποκομιδής σύμμεικτων απορριμμάτων.

Η διαχείριση των στερεών αποβλήτων είναι ένα θέμα πολύπλοκο με οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές διαστάσεις. Είναι απαραίτητη η ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των υπεύθυνων Υπηρεσιών και των παραγωγών, των εμπόρων και των καταναλωτών, εάν θέλουμε να πετύχουμε μια ορθολογική και ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων. Το σημαντικότερο βήμα προς τα εμπρός, είναι η ατομική μας προσπάθεια.

Ξεκινώντας από σήμερα αλλάζουμε τα δεδομένα, δημοσιεύοντας το πρόγραμμα αποκομιδής των σύμμεικτων απορριμμάτων από τους οικισμούς του Δήμου Αλμωπίας, με σκοπό την ορθότερη διαχείριση των απορριμμάτων και έναν Δήμο καθαρότερο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 

ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΣΩΣΑΝΔΡΑ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΟΡΜΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ- ΒΟΡΕΙΝΟ - ΠΕΥΚΩΤΟ - ΡΙΖΟΧΩΡΙ ΑΡΙΔΑΙΑ (ΟΛΗ)

ΤΡΙΤΗ

ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ- ΤΣΑΚΟΙ - ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΨΑΛΟΥ- ΓΑΡΕΦΙ - ΔΩΡΟΘΕΑ - ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ - ΥΔΡΑΙΑ- ΑΡΙΔΑΙΑ(ΚΕΝΤΡΟ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ- ΔΡΟΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΔΡΟΜΟ ΞΙΦΙΑΝΗΣ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΚΑ)

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΙΔΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ - ΚΟΡΥΦΗ - ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ - ΜΗΛΙΑ- ΑΛΩΡΟ - ΞΙΦΙΑΝΗ- ΑΡΙΔΑΙΑ (ΚΕΝΤΡΟ - ΑΠΟ 1Ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ ΔΡΟΜΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ)

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΙΠΕΡΙΑ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ- ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ- ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ - ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ - ΝΟΤΙΑ- ΝΕΟΧΩΡΙ - ΧΡΥΣΗ- ΑΡΙΔΑΙΑ (ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ ΤΣΑΚΩΝ ΜΕΧΡΙ FAMILY -ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑΛΙΓΚΡΑΝΤ - ΔΡΟΜΟ ΙΚΑ -ΛΑΪΚΗ ΑΡΙΔΑΙΑΣ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΣΩΣΑΝΔΡΑ- ΑΨΑΛΟΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΡΜΑΣ- ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ - ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ- ΦΟΥΣΤΑΝΗ - ΦΙΛΩΤΕΙΑ- ΑΡΙΔΑΙΑ (ΚΕΝΤΡΟ - ΑΠΟ 1Ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ ΔΡΟΜΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ)

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΡΙΔΑΙΑ (ΚΕΝΤΡΟ)- ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΡΙΔΑΙΑ (ΚΕΝΤΡΟ - ΑΠΟ 1Ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ ΔΡΟΜΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ)

Το πρόγραμμα διαφοροποιείται σε περιπτώσεις:

  • Παροδικής αύξησης του πληθυσμού σε κοινότητες με περιόδους συγκομιδής κερασιών, αυξημένης τουριστικής κίνησης κλπ.
  • Συνεχόμενων αργιών
  • Απρόβλεπτων καταστάσεων όπως βλάβες απορριμματοφόρων κλπ.

Ακόμη από Δευτέρα έως Παρασκευή, υπάρχει απογευματινό δρομολόγιο απορριμματοφόρου οχήματος για την ενίσχυση του έργου της καθαριότητας.

Παρακαλούνται οι πολίτες να εναποθέτουν τα απορρίμματα τους στους κάδους πριν από την ημέρα αποκομιδής. Επίσης όταν παρατηρούν τον κάδο γεμάτο από απορρίμματα, να μην εναποθέτουν τα απορρίμματα τους έξω από τους κάδους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων, οι πολίτες μπορούν να καλούν το Τμήμα Καθαριότητας στο τηλέφωνο 2384023215.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ

21-7-2021/15:02