ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ  ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ!! (ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

2024-05-16

Ρεπορτάζ By Sakis

Μετά τις τοποθετήσεις και παρατηρήσεις του Δημάρχου Αλμωπίας και της Διευθύνουσας , κατά την χθεσινή Τετάρτη 15/5/2024 Έκτακτη Συνεδρίαση των μετόχων της Λουτρόπολης Αλμωπίας, τον λόγο έλαβε ο τέως Δήμαρχος Αλμωπίας και τέως Πρόεδρος της Λουτρόπολης Μπάτσης Χρήστος, προκειμένου τοποθετηθεί και απαντήσει στις αιτιάσεις της Διευθύνουσας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και απάντησε εμμέσως πλην σαφώς στα ερωτήματα, αναφορικά με το Ειδικό Σήμα, για την κατάσταση που επικρατούσε στην Λουτρόπολη επί Κορονό-ιού, για την ποιότητα του νερού, για τα χαμηλά ενοίκια, για την ανάθεση σε μηχανικό σχετικά με την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, για τον κανονισμό είσπραξης, για τη θεώρηση εισιτηρίων κλπ.

Επίσης ζήτησε να μάθει  το βιογραφικό κλπ προσόντα της νεοπροσληφθείσας Διευθύνουσας στη θέση αυτή.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της τοποθέτησης του για το παραπάνω θέμα, ο Μπάτσης παρατήρησε έντονα εκνευρισμένος ότι για τρίτη φορά (δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο στο 06:00 λεπτό, στο 06:50 λεπτό και στο 09:20 λεπτό) η Διευθύνουσα, με τρόπο ανάρμοστο και ειδικότερα με υπομειδιάματα και εκφράσεις, υποτιμούσε τα λεγόμενά του, με αποτέλεσμα να εκραγεί ο τέως Δήμαρχος και να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση.

Τη στάση αυτή της Διευθύνουσας κατέκριναν τόσο ο Μπίνος Δημήτρης, όσο και ο Παρούτογλου Νίκος, ο οποίος μάλιστα ακούστηκε να λέει σε μία περίπτωση, ότι έχει δίκιο ο Χρήστος, ζητώντας από αυτήν πριν αποχωρήσει ο Μπάτσης από την αίθουσα, να λήξη άμεσα το θέμα, προφανώς ζητώντας συγγνώμη. Κάτι που αμέσως έπραξε η Διευθύνουσα, που όμως δεν δέχθηκε ο θιγόμενος τέως Δήμαρχος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και όλα τα μέλη της παράταξης του τέως Δημάρχου τα οποία αποχώρησαν και για τον λόγο ότι έλαβαν το νέο καταστατικό πριν τη συνεδρίαση και δεν πρόλαβαν να το μελετήσουν.

Δείτε σχετικά ολόκληρη τη συζήτηση στο παρακάτω βίντεο, και τις επίμαχες στιγμές, στο 06:00 λεπτό, στο 06:50 λεπτό και στο 09:20 λεπτό...

16/5/2024