ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΝΕΙ’’!!

2021-01-30

Η φράση του αρχαίου Έλληνα ποιητή, Μένανδρου, ''Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού'' μάλλον έχει απόλυτη εφαρμογή, στα όσα συμβαίνουν στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, αφού για δεύτερη φορά, η προγραμματισμένη για χθες, Παρασκευή 29/01/2021 ώρα 13.00 συνεδρίαση του Δ.Σ της επιχείρησης, αφενός δεν πραγματοποιήθηκε στην προκαθορισμένη ώρα, αφετέρου μάλλον συνεδρίασε!! χωρίς να είναι παρόντα όλα τα μέλη!!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων του Προέδρου της επιχείρησης και Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου, τα μέλη ενημερώθηκαν με e-mail, περί ώρα 14.00, δλδ μία ώρα μετά την προγραμματισμένη ώρα συνεδρίασης, ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί περί ώρα 17.00 της ιδίας ημέρας.

Μάταια όμως τα μέλη ανέμεναν να συνδεθούν για τη συνεδρίαση, αφού ούτε στις 17.οο δεν πραγματοποιήθηκε, εκτός και αν η συνεδρίαση έγινε οικογενειακά!!, με την απουσία κάποιων ''ανεπιθύμητων'' μελών!!

Η ίδια τακτική μάλιστα ακολουθήθηκε και πριν 2 μήνες περίπου, κάτι που μάλλον τείνει να παγιωθεί στις συνεδριάσεις της παραπάνω επιχείρησης, με ευθύνη της Διοίκησης.

Φυσικά για παρουσία των Μέσων Ενημέρωσης ούτε λόγος να γίνεται, παρά τις δεσμεύσεις της Διοίκησης ότι θα καλούνται, όπως έχει υποχρέωση εκ του Νόμου και τα ΜΜΕ σ΄αυτές, αφού οι συνεδριάσεις είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ, προκειμένου υπάρχει ενημέρωση των πολιτών.

Θα έχει ενδιαφέρον να ακουστεί και η άλλη πλευρά, αλλά και η αντίδραση της Αντιπολίτευσης για αυτού του είδους τις μεθοδεύσεις της Διοίκησης...

Αναρτήθηκε την 30-01-2021/09:45