ΑΡΙΔΑΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑ ΑΤΜ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!-ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ… (ΦΩΤΟ)

2021-12-29

Για μία ακόμη φορά δυστυχώς, τα ΑΤΜ των τραπεζών στα υποκαταστήματα ΕΘΝΙΚΉΣ και ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην πόλη της Αριδαίας, άφησαν τους πελάτες του, ημέρες εορτών, χωρίς χρήματα!!

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη 29/12/2021, λίγες ημέρες μετά τα Χριστούγεννα και προ-παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι πελάτες και ως επί το πλείστον συνταξιούχοι και δικαιούχοι του βοηθήματος των 250.00 ευρώ, που πήγαν στα ΑΤΜ των παραπάνω τραπεζών να εφοδιασθούν με χρήματα για να κάνουν τις αγορές τους και να εκπληρώσουν διάφορες υποχρεώσεις τους, έφευγαν άπραγοι και με τις τσέπες άδειες, καθόσον τα ΑΤΜ είτε δεν λειτουργούσαν (ΕΘΝΙΚΗ), είτε δεν είχαν χρήματα (ΠΕΙΡΑΙΩΣ).

Τα παράπονα που δέχθηκε η ιστοσελίδα μας ήταν πολλά από κατοίκους της Αριδαίας και όχι μόνο, κάτι το οποίο διαπιστώσαμε και εμείς ιδίοις όμμασι.

Και όμως, όπως μας είπαν κάτοικοι της πόλης, σήμερα υπήρχε χρηματαποστολή στην δεύτερη τράπεζα, η οποία παρ΄ όλα αυτά δεν υπήρχαν χρήματα στο μηχάνημα.

Η μόνη παρηγοριά για τους πελάτες της Πειραιώς ήταν η ενημέρωση που μπορούσαν να κάνουν για τους λογαριασμούς τους (καθόσον λειτουργούσε μεν, χωρίς χρήματα δε)!! και ειδικότερα εάν είχε πιστωθεί το παραπάνω ποσό του βοηθήματος.

Περιττό να αναφέρουμε τα... Γαλλικά που ακούσθηκαν από τους πελάτες που έφευγαν χωρίς χρήματα από το μηχάνημα για την ταλαιπωρία που πέρασαν, αφού αρκετοί από αυτούς κατέβηκαν από τις τοπικές κοινότητες που διαμένουν για να πάρουν τα χρήματά τους, οι οποίοι θα πρέπει να κατέβουν και πάλι στην Αριδαία αύριο για να πάρουν τα χρήματά τους...

Το ωραίο είναι ότι η Εθνική τράπεζα στο μήνυμα που έβγαζε το μη λειτουργού ΑΤΜ,  ευχαριστούσε  εκ του ασφαλούς!!  για την κατανόηση των πελατών!! (Φώτο).

29-12-2021/19:43