ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!

2021-02-04

Μεταφέρουμε τις παρατηρήσεις και παράπονα φίλων αναγνωστών της ιστοσελίδας μας, σχετικά με τη νέα κατάσταση που τείνει να διαμορφωθεί στην πόλη της Αριδαίας, αλλά θεωρούμε και σε άλλες πόλεις της Π.Ε Πέλλας, αναφορικά με τη συγκέντρωση πολλών πολιτών στις πλατείες.

Ειδικότερα, όπως μας ανέφεραν-κατήγγειλαν, στις πλατείες της πόλης της Αριδαίας γίνεται καθημερινά και μάλιστα τις ημέρες που το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, όπως χαρακτηριστικά μας είπαν ''ο κακός χαμός''!!, καθόσον ο ένας είναι πάνω στον άλλον, σχηματίζοντας ''πηγαδάκια''...

... χωρίς να φέρουν οι περισσότεροι μάσκες ή να τις χρησιμοποιούν πλημμελώς,  πίνοντας τον καφέ τους, ενώ κάποιοι άλλοι μετέτρεψαν τα παγκάκια σε αυτοσχέδια τραπέζια όπου τα χρησιμοποιούν ως χώρο εναπόθεσης διάφορων μεζέδων, συνοδεύοντάς τα με τσιπουράκι!!

Μάλιστα, φεύγοντας από τις πλατείες, εγκαταλείπουν τα πλαστικά ποτήρια, διάφορα χαρτιά κλπ αντικείμενα, είτε επάνω στα παγκάκια είτε κάτω στο έδαφος, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται μικρά καλαθάκια απορριμμάτων. Μάλιστα μας έστειλαν και φωτογραφικό υλικό που όμως για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιούμε.

Στον αντίποδα βέβαια να πούμε ότι ο εγκλεισμός των πολιτών μέσα στα σπίτια, έχει ξεπεράσει τα καλώς εννοούμενα ανθρώπινα όρια, και όλοι αναζητούν μία μορφή εκτόνωσης και ξεσκάσματος.

Μόνο που σύμφωνα με τους λοιμοξιολόγους κλπ αρμόδιους και ειδικούς επί του θέματος, αλλά και της κοινής λογικής, δυστυχώς ο αόρατος εχθρός καραδοκεί!! και η μετάδοση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ ευκολότερη, ενώ ας μην λησμονούμε την απώλεια τόσων συνανθρώπων μας και μάλιστα νέων σε ηλικία τον τελευταίο καιρό.

Στο διά ταύτα ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του, μόνο που αυτό μάλλον δεν αρκεί και δεν αποτελεί άλλοθι, αφού οι ευθύνες στην περίπτωση αυτή είναι συνολικές και δυστυχώς επικαλυπτόμενες!!

04-02-2021/14:02