ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΑΣΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-05-13

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ρεπορτάζ By Sakis

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Πέμπτη 13/5/2021 η έκτακτη Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα οκτώ θέματα της ημερήσιας διάταξης. Για μία ακόμη φορά δυστυχώς, η συνεδρίαση έλαβε χώρα σε στενό οικογενειακό κύκλο, αφού απουσίαζαν όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης.

Τα περισσότερα θέματα αφορούσαν έργα του προγράμματος ''ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ'', μεταξύ αυτών και ''Δράσεις Ενημέρωσης - Πληροφόρησης - Ευαισθητοποίησης πληθυσμού για την πράξη με τίτλο «Δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης στο Δήμο Αλμωπίας» και ειδικότερα στις τοπικές κοινότητες, Αριδαίας, Αψάλου, Αρχαγγέλου, Λουτρακίου, Εξαπλατάνου, Φούστανης, Όρμας Μηλιάς, με την τοποθέτηση ειδικών εγκαταστάσεων για την ανακύκλωση.

Για την ιστορία και τα οκτώ θέματα ψηφίσθηκαν ομόφωνα, ενώ οι αρμόδιοι εισηγητές προέβησαν σε αναλυτική ενημέρωση και εξήγηση των θεμάτων, εν αντιθέσει με κάποιες άλλες συνεδριάσεις κατά το παρελθόν, που τα θέματα ψηφιζόντουσαν με... διαφορετικό τρόπο!!

Ενδιαφέρoν είχε η ενημέρωση που έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλμωπίας Τσιμτσιριδης Γιώργος, σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήση όλων των εγκαταστάσεων του χώρου ''ΔΑΣΑΚΙ'' στον Δήμο Αλμωπίας, συνολικής έκτασης 34 στρεμμάτων, αρχικά για 10 χρόνια με δικαίωμα παράτασης για άλλα 10 χρόνια.

Ευχόμαστε επιτέλους να αξιοποιηθεί αυτός ο χώρος και να αποτελέσει κόσμημα για την πόλη και τους κατοίκους της.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο... 

13-5-2021/14:45

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-05-13 17:38

Το Όνομά σας:

Ενημερωμένος

Μήνυμα:

Το ότι έχει γίνει ήδη συμφωνία με ιδιώτη για παραχώρησή του από την δημοτική αρχή δεν το γνωρίζει κανείς;