ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-09-12

ΣΧΟΛΙΑ 3

Μία απίστευτη καταγγελία-αποκάλυψη, έκανε στην ιστοσελίδα μας, ifonitispellas.gr, φίλος αναγνώστης μας, αναφορικά με εκτεθειμένα σε κοινή θέα, δεκάδες προσωπικά δεδομένα αγροτών της Αλμωπίας, που είναι στη διάθεση καθενός, που θα ήθελε να κάνει χρήση αυτών για παράνομες πράξεις!!

Σε περιοχή λοιπόν της Αριδαίας, άγνωστος ή άγνωστοι, εναπόθεσαν, σκορπίζοντας στο έδαφος, δεκάδες, εκατοντάδες ατομικούς φακέλους, πράσινου και πορτοκαλί χρώματος!!, από συνεταιριστική οργάνωση της Αλμωπίας που πρόσφατα σταμάτησε να λειτουργεί, οι οποίοι (φάκελοι), περιέχουν πλήρη στοιχεία αγροτών (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αριθμό δελτίου ταυτότητας και φωτοτυπίες αυτών, οικονομικά στοιχεία σχετικά με επιδοτήσεις κλπ), άλλα και χρήσιμα προσωπικά-ατομικά και οικογενειακά στοιχεία, που κάποιος θα μπορούσε κάλλιστα να τα χρησιμοποιήσει για παραβατικές πράξεις!!

Η ιστοσελίδα μας επισκέφθηκε το σημείο, όπου κατέγραψε τους παραπάνω φακέλους, όπου φαίνονται ολοκάθαρα τα παραπάνω στοιχεία, τα οποία μάλιστα μπορούν να φωτοτυπηθούν και να χρησιμοποιηθούν από τον καθένα για κάθε παράνομη πράξη!!

Δημοσιοποιούμε το παραπάνω γεγονός, αφενός για την καύση-έστω και τώρα- των φακέλων από αυτούς που τους πέταξαν στο σημείο!!, αφετέρου για τους... εκτεθειμένους αγρότες, προς γνώση σε περίπτωση που βρεθούν με... αυτοκίνητα και... δάνεια χωρίς να έχουν ιδέα, όπως έγινε κατά το παρελθόν σε παρόμοια περίπτωση!!

Δείτε τι αναφέρουν οι σχετικοί με το θέμα Νόμοι 2472/97 & 4624/2019

12/9/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-09-12 14:07

Μήνυμα: Και χρεοκόπημενη και επικίνδυνοι!

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2022-09-12 19:27

Μήνυμα: Την ένωση εννοείτε; της μερίδες που πληρώναμε τόσα χρόνια τι έγιναν τα λεφτά από ότι πούλησαν που πήγαν

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2022-09-15 01:15

Μήνυμα: Ούτε καν Βαλκάνιοι αλλά υπο-Βαλκάνιοι της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, τριακόσια χρόνια πίσω.