ΑΡΙΔΑΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ''ΠΥΛΕΣ'' ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ...

2024-07-02

Ρεπορτάζ By Sakis

Κατά τη χθεσινή (Δευτέρα 01/7/2024) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης Αλμωπίας, η οποία διεξήχθη σε... οικογενειακό κλίμα, καθόσον για τους δικούς τους λόγους, απουσίαζαν τόσο ο τέως Δήμαρχος και μέλος Μπάτσης Χρήστος, όσο και η Πασόη Μαρία, συζητήθηκε και το θέμα του καθορισμού λειτουργίας και τιμολογιακής πολιτικής του Λαογραφικού Μουσείου της Λουτρόπολης.

Όπως λοιπόν σας είχαμε αποκλειστικά ενημερώσει, σε προηγούμενη ανάρτησή μας,  αποφασίσθηκε, ύστερα και από τις κατάλληλες εργασίες που έλαβαν χώρα, να τεθεί σε λειτουργία το Μουσείο, από την Δευτέρα 08/7/2024, το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά από ώρες 09.00-16.00.

Ορίσθηκε μάλιστα τιμή εισόδου τα 02,00 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που οι επισκέπτες θα είναι οικογένειες με μικρά παιδιά ή άλλες κοινωνικές ομάδες, θα υπάρχει είσοδος δωρεάν γι΄αυτούς.

Όπως εξήγησε η υπεύθυνη του Μουσείου, η ξενάγηση θα γίνεται στα Ελληνικά και Αγγλικά σε πρώτη φάση, ενώ ανάλογα θα προστεθεί ακόμη μία γλώσσα (Γερμανικά κλπ).

Θεωρούμε ότι καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να δουν και το θέμα επαναλειτουργίας του Γραφείου που βρίσκεται στη διασταύρωση Όρμας για την παροχή πληροφοριών στους επισκέπτες της περιοχής, το οποίο δεν λειτουργεί εδώ και καιρό.

02/7/2024