ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-06-01

Μετά την τοποθέτηση του Χατζηδημητρίου Σάκη (ΔΕΣ ΕΔΩ) και την αποκάλυψη του Μπίνου Δημήτρη για την Λουτρόπολη (ΔΕΣ ΕΔΩ), κατά τη χθεσινή (Τρίτη 31/5/2022) επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, ο λόγος δόθηκε στον επικεφαλή της παράταξης ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' Παρούτογλου Νίκο προκειμένου τοποθετηθεί σχετικά και υποβάλλει τα δικά του ερωτήματα, ο οποίος προέβη και αυτός στις δικές του αποκαλύψεις για τα τεκταινόμενα στον Δήμο Αλμωπίας.

Ο Παρούτογλου Νίκος αναφέρθηκε αρχικά στην απουσία του κόσμου από τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, λέγοντας ότι ο κόσμος ή αδιαφορεί ή μας γυρνάει την πλάτη, ενώ σχολίασε την πρόταση του Χατζηδημητρίου Σάκη για αλλαγή στη σειρά των ομιλητών των επικεφαλής των παρατάξεων.

Αναφορά επίσης έκανε και στην Λουτρόπολη της περιοχής και στις συμμετοχές της Διοίκησης στις διάφορες εκθέσεις, ζητώντας να πληροφορηθεί ποια οφέλη έχει η επιχείρηση από αυτές τις συμμετοχές.

Το μέγα θέμα των κενών κυτίων των φυτοφαρμάκων στην Αλμωπία έθεσε και πάλι ο παραπάνω σύμβουλος, προβαίνοντας μάλιστα και σε μία αποκάλυψη που σίγουρα θα συζητηθεί, η οποία δείχνει και το μέγεθος του προβλήματος αλλά και την έλλειψη οριστικής λύσης για το θέμα.

Αναφέρθηκε στο έργο του βιολογικού και στην ρίψη μέσα σ΄αυτό λύματα που καταλήγουν σε χωράφι!! και στην λύση που έδωσε ο Δήμος στην διοχέτευση τους μέσα στο ποτάμι!!

Τέλος επεσήμανε το πρόβλημα των συχνών διακοπών ρεύματος ζητώντας να βρεθεί επιτέλους οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό και όχι ημίμετρα!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο, ενώ σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε τις απαντήσεις του Δημάρχου Αλμωπίας για όλα τα παραπάνω τεθέντα ζητήματα.

01/6/2022