ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ!!

2024-05-02

ΣΧΟΛΙΑ 4

Συνδεδεμένη Ενίσχυση Αραβοσίτου για τον Δήμο Αλμωπίας

Μεγάλη απογοήτευση επικράτησε σε εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου Αλμωπίας, καθώς πολλές περιοχές εξαιρέθηκαν της πληρωμής αναφορικά με την συνδεδεμένη ενίσχυση για την καλλιέργεια του αραβοσίτου.

Η εξαίρεση αυτή, προέρχεται από τον χαρακτηρισμό της περιοχής στην συντριπτική της πλειοψηφία, ως περιοχή με ύδατα κακής ποσοτικής και ποιοτικής πλευράς, βασική προϋπόθεση για την εν λόγω ενίσχυση.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, να χαθεί ένα δυνητικά σημαντικό ποσό για τους καλλιεργητές της συγκεκριμένης καλλιέργειας, σε μια περίοδο που το κόστος παραγωγής έχει εκτοξευτεί στα ύψη και τα βάρη που έχουν επωμιστεί οι παραγωγοί να είναι δυσβάστακτα.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό του Νομού Πέλλας, καθώς και κάθε υπεύθυνο, να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τον λόγο που προέκυψε αυτό το δυσμενές αποτέλεσμα καθώς και να δοθεί άμεσα λύση!

Δήμαρχος Αλμωπίας

Παρούτογλου Νικόλαος

Κοινοποίηση :

Σταμενίτη Διονύσιο

Βασιλειάδη Βασίλειο

Καρασμάνη Γεώργιο

Τζάκρη Θεοδώρα

02/5/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-05-02 21:38

Το Όνομά σας: Τάσος

Μήνυμα: Επίσης, αναφέρεται και την διακοπή και στην συνδεδεμένη στα σπαράγγια και στα ροδάκινα, μεγάλο πλήγμα για την Αλμωπία συνολικά.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-05-03 11:48

Το Όνομά σας: Ενας

Μήνυμα: Ευτυχώς έχουμε τον υφυπουργό σταμενιτη από τον νομό μας αλλιώς θα μας εδιωχαν και από τον τόπο μας άξιος υφυπουργός μπράβο που είσαι ρε Γιώργο Καρασμανη

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-05-03 11:56

Το Όνομά σας: ΑΓΡΟΤΗΣ

Μήνυμα: Ο δήμαρχος να κηρύξει ανεπιθύμητα πρόσωπα τους βουλευτές στην αλμωπια

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2024-05-05 22:22

Το Όνομά σας: Ένας

Μήνυμα: Οι βουλευτές ποντάρουν στο γεγονός ότι αγρότες και κτηνοτρόφοι είναι μπουφοι και με κάνα 1000 ευρώ πριν τις εκλογές θα τους ψηφίσουν και έχουν δίκιο επειδή το 52% των αγροτών με βάση δημοσκόπηση που έγινε μετά τις εκλογές ψήφισε ΝΔ. Άρα φίλοι αγρότες και κτηνοτρόφοι μην κλαίτε τώρα, εσείς τους ψηφίσατε.