ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!

2021-07-05

ΣΧΟΛΙΟ 1

Απίστευτο και όμως αληθινό!! Τελικά είχαν απόλυτο δίκιο όσοι επινόησαν τη λαϊκή ρύση: «Πενία τέχνες κατεργάζεται»!! 

Γιατί!! Διαβάστε και θα καταλάβετε...

Πριν μερικές ημέρες, πρωινές ώρες, εισήλθαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνδρου στο κέντρο της Αριδαίας, ομάδα πέντε από τα γνωστά πιτσιρίκια που αναστατώνουν σχεδόν καθημερινά με τα... καμώματά τους την πόλη της Αριδαίας, και άρχισαν να σταυροκοπιούντια και να προσκυνούν τις εικόνες!!

Μάλιστα ο αυτόπτης μάρτυρας που μας μετέφερε το συμβάν, ένιωσε ικανοποίηση από αυτό που έβλεπε, άσχετα αν παρατηρούσε ότι το σημείο του Σταυρού το έκαναν κάπως περίεργα!!

Συζητώντας το θέμα με ανθρώπους της εκκλησίας, η ικανοποίησή του μετατράπηκε σε οργή, όταν πληροφορήθηκε ότι τα παραπάνω καλόπαιδα, δεν πήγαιναν να προσκυνήσουν, αλλά για να αφαιρέσουν από τις εικόνες τα τυχόν αναθήματα κλπ τάματα (χρήματα, Σταυρούς κλπ χρυσαφικά) που αφήνουν οι πιστοί πάνω στις εικόνες και μέσα στην εκκλησία!!

Μάλιστα η παρουσία τους είναι σχεδόν καθημερινοί και σε ώρες που δεν υπάρχουν πιστοί μέσα σ΄αυτήν, για να μπορούν να... δουλεύουν ανενόχλητα!!, ενώ πολλές φορές ήρθαν για το θέμα αυτό σε αντιπαράθεση με τους υπεύθυνους της εκκλησίας.

Ας το έχουν υπόψιν τους αυτό οι πιστοί αλλά και οι κάθε είδους υπεύθυνοι!!

05-7-2021/18:01

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-05 21:07

Το Όνομά σας:

Ένας

Μήνυμα:

Έλεος πια δέκα γύφτοι έχουν κάνει άνω κάτω όλη την Αριδαία γιατί τους προστατεύει το κράτος φοβούνται μην χαθεί η ράτσα