ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2024-07-06

ΣΧΟΛΙΑ 5

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΥΤΙΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ

Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα μας, αναφορικά με την απαράδεκτη αλλά και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια στα γεμιστήρια της Αλμωπίας, από το φαινόμενο του μεγάλου αριθμού κενών κυτίων φυτοφαρμάκων, και τους κάδους που ξεχειλίζουν από αυτά και έχουν γίνει πραγματικός εφιάλτης εδώ και 3-4 μήνες!! για τους κατοίκους της περιοχής στην Χρύσα –Πέλλας (ΔΕΣ και ΕΔΩ)…

… αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, ανέφερε ότι η ίδια και χειρότερη κατάσταση επικρατεί και στο γεμιστήρι δυστυχώς και της δ.κ Πολυκάρπης-Πέλλας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των κατοίκων και τη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα.

Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι όπως κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα μας οι κάτοικοι, ενώ έχουν ενημερώσει πολλάκις τους αρμόδιους για την περισυλλογή και απομάκρυνσή τους, και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, χωρίς δυστυχώς να γίνει το αυτονόητο.

Εδώ αξίζει να επισημάνουμε και την ευθύνη των ιδίων των αγροτών που μη έχοντας άλλη λύση προβαίνουν πολλάκις στην καύση αυτών, επιδεινώνοντας την όλη κατάσταση.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο πως είναι η κατάσταση εδώ και 4-5 μήνες, στα γεμιστήρια των δ.κ Πολυκάρπης, Χρύσας, Τσάκων, αλλά και σε πολλά άλλα γεμιστήρια της Αλμωπίας. 

06/7/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-07-06 18:03

Το Όνομά σας: Ssssst

Μήνυμα: Είναι που προεκλογικά είχαν έτοιμες λύσεις ο νέος δήμαρχος και οι συνυποψήφιοι του. Μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε τις μηνύσεις ? Να πέσουν ποινές οπως,έκπτωση αξιωμάτων ,αποζημιώσεις η μη καταβολή δημοτικών τελών αφού δεν μας προσφέρουν τπτ? Και πάλι ήρεμα ρωτάω.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-07-07 07:39

Το Όνομά σας: Όλγα

Μήνυμα: Άσχετο με τα γεμιστήρια το μήνυμα που γράφω αλλά σχετικό με το τι κάνει ο Δήμος με την ανακύκλωση.Αγανακτισμένη,επειδή για πολλοστή φορά βλέπω το απορριμματοφόρο να παίρνει τα ανακυκλώσιμα που κάθομαι και πλένω αναρωτιέμαι οι υπεύθυνοι έχουν επίγνωση του γεγονότος;Υπεύθυνε Αντιδήμαρχε βγείτε έξω από το γραφείο σας και δείτε τι συμβαίνει γιατί κι εμείς οι συνειδητοποιημένοι πολίτες δεν θα ανακυκλώνουμε πλέον αφού είναι κοροϊδία.

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-07-07 08:43

Το Όνομά σας: Κώστας

Μήνυμα: Παντού, σε ΟΛΑ τα χωριά, έτσι είναι τα γΑμηστηρια.

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2024-07-08 14:18

Το Όνομά σας: Αγροτης

Μήνυμα: Προσπαθούμε να δείξουμε ανοχή προς τη δημοτική Αρχή και γνωρίζω πως το πρόβλημα είναι περίπλοκο. Αλλά ρε παιδιά δεν γίνεται οι συσκευασίες φυτοφαρμάκων να είναι αμαζευτες 3και4 μήνες ίσως και περισσότερο. Επιτέλους κάνετε κάτι, βρείτε τρόπο.

ΧΟΛΙΟ 5

Ημερομηνία: 2024-07-08 14:25

Το Όνομά σας: Αγροτης

Μήνυμα: Επανέρχομαι και λέω για ένα χωριό σαν και το δικό μου που έχει 4.500 στρέμματα δένδρα και πρέπει να ραντίζονται κάθε 15 μέρες φανταστείτε τι γίνεται στο γεμιστηρι. Δεν θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες.