ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ… ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-05-08

Ρεπορτάζ By Sakis

Με αφορμή το άνοιγμα της εστίασης ύστερα από αρκετό καιρό λόγω του Κορονό-ιού και των επιχειρήσεων κλπ καταστημάτων, τις... πύλες της άνοιξε και η Λουτρόπολη Αλμωπίας, για να υποδεχθεί τους πελάτες της, αλλά μόνο για καφέ και φαγητό, όχι όμως και για μπάνιο.

Έτσι λοιπόν, εδώ και μερικές ημέρες τα μικρά καταστήματα που δραστηριοποιούνται στην είσοδο της Λουτρόπολης, σήκωσαν ρολά, δειλά-δειλά, τακτοποιώντας την πραμάτειά τους, ενώ και τα λοιπά καταστήματα εστίασης και καφέ, βρίσκονται επί ποδός, αναμένοντας την πελατεία τους μετά από αρκετό καιρό.

Ήδη όμως αρκετοί επισκέπτες, σήμερα Σάββατο 08/5/2021 ανηφόρισαν για την Λουτρόπολη, απολαμβάνοντας στο μέτρο του δυνατού, μαζί με τα μικρά παιδιά τους το περιβάλλον και τα ζεστά νερά εξωτερικά του ποταμού.

Στην Λουτρόπολη συναντήσαμε όμως και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της επιχείρησης, γνωστό και ως ''Κούης'', ο οποίος παράλληλα με τα καθήκοντά του εκτελεί και χρέη καθαριστή, καθαρίζοντας τους χώρους και αδειάζοντας τα καλαθάκια από τα σκουπίδια, αφού λόγω της κατάστασης δεν υπάρχουν υπάλληλοι για τον λόγο αυτό.

Εν αναμονή λοιπόν των αποφάσεων της πολιτείας για το άνοιγμα και των Λουτροπόλεων για την πλήρη λειτουργία τους και την επιστροφή  στην κανονικότητα.

Εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, το εστιατόριο που δραστηριοποιείται στην Λουτρόπολη, εξαιρείται των βοηθημάτων κλπ οικονομικών ευκολιών που θέσπισε η πολιτεία για το διάστημα αυτό, επειδή υπάγεται και λειτουργεί ως κοινοπραξία!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

08-5-2021/18:15