ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΩΝ-ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ...

2023-09-14

Ακόμη μία επισήμανση-υπόδειξη της ιστοσελίδας μας, έλαβε σάρκα και οστά από τη Διοίκηση της Λουτρόπολης. Ειδικότερα, και ύστερα από παράπονα επισκεπτών, είχαμε υποδείξει στη Διοίκηση την ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος, στην είσοδο της Λουτρόπολης, όπου περί τα 20-30 μέτρα περίπου, αυτό (οδόστρωμα) είναι γεμάτο λακκούβες και μπαλώματα, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κίνηση πεζών και οχημάτων. (ΔΕΣ και ΕΔΩ)

Έτσι λοιπόν, λίγους μήνες μετά, όπως μας πληροφορεί με δελτίο τύπου η επιχείρηση, ασφαλτόστρωσε το υποδειχθέν σημείο και όχι μόνο στον εσωτερικό χώρο της Λουτρόπολης.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω δελτίο: 

Ολοκληρωθήκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης τμημάτων του οδοστρώματος εντός της Λουτρόπολης, με σκοπό την ασφαλή διέλευση οχημάτων ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του Αλεξάνδρειου Υδροθεραπευτηρίου με την τοποθέτηση νέας κεντρικής εισόδου.

Επίσης, η επιχείρηση Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ, θα είναι παρούσα στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Περιφέρειας Θεσσαλίας και θα προχωρήσει άμεσα σε κινήσεις στήριξης και αλληλεγγύης των πληγέντων. 

Σκοπός είναι η ενίσχυση των σχολικών μονάδων που υπέστησαν τις μεγαλύτερες καταστροφικές ζημίες μετά τα έντονα φαινόμενα πλημμύρας, όπως το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Φαρκαδόνας, του Δήμου Φαρκαδόνας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

Η επιχείρηση θα διαθέσει σχολικά είδη και γραφική ύλη στους μαθητές των ανωτέρω σχολικών μονάδων, ευχόμενη ότι δεν θα υπάρξουν άλλα τέτοια συμβάντα σε κανένα συνάνθρωπο μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

14/9/2023