ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ''ΤΡΑΠΟΥΛΑ'' ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ;

2022-06-02

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, προβλέπονται οσονούπω ανακατατάξεις και αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα αυτοδιοικητική σκακιέρα της Αλμωπίας για την διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου του Δήμου Αλμωπίας.

Εκτός λοιπόν από τους τρεις ήδη υποψηφίους που δήλωσαν φανερά την πρόθεσή τους για την διεκδίκηση του Δήμου (Μπάτσης, Μπίνος και Παρούτογλου) προστέθηκε ήδη σύμφωνα με προφορική δήλωσή της στην ιστοσελίδα μας, όπως αποκλειστικά σας έχουμε ενημερώσει και η Μπαγκή Αικατερίνη (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Σύμφωνα λοιπόν με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες μας, σε υπάρχον συνδυασμό αναμένεται ''αλλαγή φρουράς'' στην κεφαλή του, και παράδοση του ''δαχτυλιδιού'' σε νέο πρόσωπο, όπου ο νέος πλέον κάτοχος του ''δαχτυλιδιού'' και υποψήφιος Δήμαρχος, ήδη έχει αρχίσει τις επαφές του σε τοπικές κοινότητες της Αλμωπίας και όπως πληροφορούμαστε αυτές πηγαίνουν πολύ καλά, καθόσον υπάρχει αποδοχή στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει το-απίθανο κατά την άποψή μας σενάριο- ενδεχόμενο συνένωσης δύο ή ακόμη και τριών συνδυασμών, είτε από τους υπάρχοντες είτε από τους νέους που θα σχηματισθούν με ηγέτη πρόσωπο κοινής αποδοχής, με εμπειρία στον αυτοδιοικητικό χώρο, αναγνωρισμένο και καταξιωμένο στην Αλμωπία, προκειμένου διεκδικήσουν από κοινού τον Δήμο Αλμωπίας.

Όλα τα παραπάνω τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, καθόσον οι συσχετισμοί, οι συγκυρίες και τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, ενώ πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσιασθούν και άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι για την διεκδίκηση του Δήμου Αλμωπίας!!

Ίδωμεν...

02/6/2022