ΑΡΙΔΑΙΑ: ’’ΑΛΑΛΟΥΜ’’ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-09-26

ΣΧΟΛΙΑ 2

Αμέσως μετά τις τοποθετήσεις του Προέδρου της επιχείρησης της Λουτρόπολης και των μετόχων αυτής, κατά τη Γενική Συνέλευση της Επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας την 24/9/2021, έφθασε η ώρα της ψηφοφορίας, κατά την οποία επεκράτησε ένα... αλαλούμ...

...  όσον αφορά τη βούληση των μετόχων της αντιπολίτευσης για το πρώτο θέμα που αφορούσε ''Υποβολή και έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 01/01/2020 - 31/12/2020 και των επ' αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών''.

Έτσι λοιπόν, παρά την αρχική και κατηγορηματική δήλωση του Χατζηδημητρίου Σάκη ότι τόσο αυτός όσο και τα παρόντα μέλη της παράταξής του καταψηφίζουν όχι μόνο το πρώτο θέμα αλλά και όλα τα υπόλοιπα, όπως και η παράταξη του Μπίνου Δημήτρη σύμφωνα με δήλωση του ιδίου, ο Προεδρεύων της συνέλευσης Βέσκος Δημήτρης, επικαλούμενος το καταστατικό, απαίτησε να εκφράσουν ονομαστικά τη βούλησή τους οι μέτοχοι των δύο παραπάνω παρατάξεων!!

Όμως μετά την κατηγορηματική επαναλαμβάνουμε δήλωση του Χατζηδημητρίου Σάκη για καταψήφιση όλων συνολικά των θεμάτων, οι μέτοχοι Ασβεστόπουλος, Αμπάρη και Παλίκογλου αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.

Αποτέλεσμα να κληθούν τηλεφωνικά να επανασυνδεθούν για να εκφράσουν τη βούλησή τους, όπερ και εγένετο, όσον αφορά τους δύο πρώτους.

Παρεμβαίνοντας ο Προκοπίδης Λάκης, θύμισε και βεβαίωσε ότι και η Παλίκογλου Καίτη που αποχώρησε τάσσεται με την πρόταση του Χατζηδημητρίου Σάκη, την οποία όμως πρόταση την απέρριψε ο Προεδρεύων, καθόσον η παραπάνω μέτοχος δεν επανασυνδέθηκε για να επιβεβαιώσει τη βούλησή της.

Όσον αφορά την παράταξη του Παρούτογλου Νίκου, σύμφωνα με δήλωσή του, αποχώρησε από τη συνεδρίαση, χωρίς οι μέτοχοι της να εκφράσουν τη βούλησή τους, πράξη την οποία δικαιολόγησε ο επικεφαλής τους, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Στο διά ταύτα, το πρώτο θέμα ψηφίσθηκε με θετικές ψήφους 10 έναντι αρνητικών 09 (5 του Μπίνου + 4 του Χατζηδημητρίου), δηλαδή κατά πλειοψηφία μόνο από τους μετόχους της πλειοψηφίας, αλλά και του Προέδρου Μπάτση Χρήστου ο οποίος σαν μέτοχος είχε και αυτός δικαίωμα έκφρασης της βούλησής του.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, ήτοι:

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη διαχείριση της χρήσης 01/01/2020 - 31/12/2020.

3. Εκλογή ελεγκτών (τακτικών και αναπληρωματικών) για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 01/01/2021 - 31/12/2021 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Έγκριση Αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2020

5. Προέγκριση Αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2021

6. Έγκριση Αμοιβών των εντεταλμένων συμβούλων του Προέδρου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2020

7. Προέγκριση Αμοιβών των εντεταλμένων συμβούλων του Προέδρου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2021, ψηφίσθηκαν και... πέρασαν μόνο με τις θετικές ψήφους της πλειοψηφίας.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

26/9/2021

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-09-27 12:06

Το Όνομά σας:

ΑΡΙΔΑΙΩΤΗΣ

Μήνυμα:

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΙΝΟΥ!!!!!!!!!!!

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-09-27 13:40

Το Όνομά σας:

Ψήφισαν φανερά όλοι δημοτικοί σύμβουλοι η παράταξη παρουτογλου είχε αποχωρήσει να ταπαρακολουθειται με προσοχη