ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΘΡΑΥΣΑΝ ΤΟΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2021-02-13

Ρεπορτάζ By Sakis 

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και δυστυχώς συνέβη χθές Παρασκευή 12/02/2021 βραδινές ώρες, χωρίς συνέπειες ευτυχώς αυτή τη φορά!!

Η συγκέντρωση νεαρών ατόμων, κάτι που είχε επισημάνει κατά το παρελθόν η ιστοσελίδα μας, ύστερα από παράπονα κατοίκων της περιοχής, στον αύλειο και πέριξ του χώρου του Δημαρχείου Αλμωπίας, δίπλα από το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης, όπου με φωνασκίες κλπ φασαρίες από τα δίκυκλα μοτ/τα, αλλά και τέρμα τη μουσική από φορητά μαγνητόφωνα, ενοχλούσαν και ενοχλούν τους περίοικους, χθες λίγο έλειψε να συμβεί το μοιραίο!!

Τα νεαρά αυτά άτομα λοιπόν, προφανώς κατά τη διάρκεια πειραγμάτων κλπ παιχνιδιών μεταξύ τους, έθραυσαν τον κεντρικό υαλοπίνακα της εισόδου του Δημαρχείου, χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί κανείς, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για βαρύ υαλοπίνακα, πάνω από 2 μέτρα ύψος.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι η δεύτερη φορά που έλαβε χώρα τέτοιο περιστατικό, ενώ σε άλλον χρόνο... άγνωστα άτομα επιχείρησαν να θραύσουν τον υαλοπίνακα και να διαρρήξουν την κλειδαριά από το έκθεμα με παραδοσιακές στολές που υπάρχει στην είσοδο εξωτερικά του Δημαρχείου. Εικάζεται ότι ήθελαν να αρπάξουν τα ''χρυσά'' κλπ κοσμήματα και στολίδια που υπάρχουν επάνω στις στολές!!

Ευτυχώς το πρόβλημα έγινε άμεσα αντιληπτό από υπάλληλο του Δήμου, ο οποίος ενημέρωσε αρμοδίως και αντικαταστάθηκε ο υαλοπίνακας της εισόδου.

Συναφώς θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο χώρος του Δημαρχείου, είναι γεμάτος από απορρίμματα που αφήνουν τα νεαρά άτομα σχεδόν καθημερινά τις βραδινές ώρες (πλαστικά κύπελλα, τσιγάρα, φιάλες από μπύρες κλπ), ενώ βέβαια δε λείπουν και τα κακόγουστα συνθήματα στους τοίχους του Δημαρχείου.

13-02-2021/18:33