ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΦΙΞΕΙΣ, ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ… ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!

2022-01-31

Αν και υπολείπεται σχεδόν 1,5 χρόνος περίπου, στο φόρτε τους βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα... μαγειρέματα, οι παρασκηνιακές αλλά και φανερές κινήσεις στον Δήμο Αλμωπίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, τόσο από τους υπάρχοντες συνδυασμούς όσο και από τους υπό σύσταση, για την διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου της Αλμωπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, είναι πολύ πιθανών να δούμε... αφίξεις... αναχωρήσεις αλλά και... μεταπηδήσεις μεταξύ των υπαρχόντων δημοτικών συμβούλων των νυν αλλά και των νέων υποψηφίων Δημάρχων Αλμωπίας!!

Ήδη τα πρώτα μηνύματα, ακόμη και μέσα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ορατά και εύκολα τα ερμηνεύει ακόμη και ο πιο αδαής περί των αυτοδιοικητικών.

Υπάρχουν βέβαια και συνδυασμοί που δείχνουν να είναι από... μπετόν αλλά ουδείς γνωρίζει τι επιφυλάσσει το μέλλον, καθόσον ενδέχεται, να έχει εφαρμογή η ρήση: ΄''Οι έσχατοι έσονται πρώτοι και οι πρώτοι έσχατοι''!!

Ίδωμεν...

31-01-2022/18:01