ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ!!- (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ…

2024-02-06

ΣΧΟΛΙΟ 1

Λίγο έλειψε να τραυματισθεί σοβαρά μία από τις εθελόντριες από τη Δημοτική Κοινότητα Ξιφιανής-Πέλλας, που συμμετείχε στον καθαρισμό, την Κυριακή 04/02/2024, εκατέρωθεν της Επαρχιακής οδού από και προς Αριδαία-Ξιφιανή, από τα κάθε λογής απορρίμματα που πετούν οι διερχόμενοι οδηγοί, όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Η άτυχη-τυχερή λοιπόν γυναίκα, στην προσπάθειά της να καθαρίσει το διάζωμα που βρίσκεται στο μέσον του οδοστρώματος, πλησίον της διασταύρωσης προς Χρυσή-Πέλλας, έπεσε το πόδι της μέσα σε υποδοχή βάθους πάνω από 1 μέτρο, που χρησιμοποιείται πιθανώς για το πότισμα των λουλουδιών και δεν ήταν σκεπασμένο με καπάκι όπως προβλέπεται, αλλά τα χώματα που υπήρχαν πέριξ αυτής δεν την καθιστούσαν ορατή, με αποτέλεσμα ευτυχώς να τραυματισθεί ελαφρά στο πόδι της, όπως θα δείτε στην παρακάτω φώτο.

Καλό θα είναι η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου να προβεί στην τοποθέτηση καπακιών, όπου απαιτείται, ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Στο διά ταύτα, θα μπορούσε να τραυματισθεί σοβαρότερα ή ακόμη και να σπάσει το πόδι της, τη στιγμή που προσέφερε μάλιστα εθελοντικά εργασία καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και  φώτο...

06/02/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-02-06 14:26

Το Όνομά σας: Θανάσης

Μήνυμα: Κάκος βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο.