ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ 1% ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΦΕΡΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ‘’ΕΥΝΟΗΣΕ’’ Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ!!

2023-11-10

ΣΧΟΛΙΟ 1

Με κλήρωση, όπως γίνεται στο Λαϊκό λαχείο!!, αναδείχθηκε τελικά ο ανάδοχος που θα αναλάβει το έργο ύψους 1.8 εκατ. ευρώ και αφορά την ανάπλαση δικτύου κοινοχρήστων χώρων στην Ανατολική είσοδο της πόλης, έναντι του ΚΤΕΛ κλπ, καθόσον οι ενδιαφερόμενοι είχαν δώσει όλοι προσφορά 1% για το έργο!!

Τελικά μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των ενδιαφερομένων αναδόχων, κληρώθηκε η εταιρεία ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., όπως ανακοινώθηκε κατά τη σημερινή (Παρασκευή 10/11/2023) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας.

Έστω και έτσι, αρκεί να τελειώσει επιτέλους αυτό το χάλι που επικρατεί στην περιοχή και ειδικά στον πεζόδρομο έναντι του ΚΤΕΛ, στο χώρο των Σχολείων, που τα τσιμέντα και τα πλακάκια, θυμίζουν ''βομβαρδισμένο'' τοπίο!!

10/11/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-11-12 13:07

Το Όνομά σας: Τ

Μήνυμα: Να φωταγωγηθει σωστά ο δρόμος μέχρι το lidl. Υπάρχουν άνθρωποι που κατοικούν κι εργάζονται εκεί ως αργά.Μετα την γέφυρα όταν νυχτώνει δεν βλέπεις μπροστά σου.Ειναι απαράδεκτο στην εποχή μας να συμβαίνει αυτό. Κανένας δήμαρχος αξιος;