ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ…(BINTEO & ΦΩΤΟ)

2024-02-04

ΣΧΟΛΙΟ 1

ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!

Πολλά παράπονα και διαμαρτυρίες δέχθηκε η ιστοσελίδα μας, για την κατάσταση που επικρατεί στο πεζοδρόμιο έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας, από τα κλαδιά κλπ υλικά που βρίσκονται διασκορπισμένα πάνω σ΄αυτό, καθόσον εδώ και 5-6 ημέρες αφού η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Αλμωπίας, κλάδεψε τα υπάρχοντα στο σημείο επικίνδυνα κλαδιά από τα δένδρα, όπως σας είχαμε ενημερώσει (ΔΕΣ και ΕΔΩ), παράτησαν τα κλαδιά, τόσο επάνω στο πεζοδρόμιο, όσο και στον αύλειο χώρο του παρακείμενου Σχολείου, αλλά και σε μικρό τμήμα του οδοστρώματος!!

Συγκεκριμένα και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν ιδίως οι περιπατητές από το σημείο, ό,τι ''Μέχρι τώρα είχαμε τα τσιμέντα και τα πλακάκια που είχαν φύγει και ''σηκωθεί'' από το πεζοδρόμιο, δημιουργώντας σοβαρό κίνδυνο τραυματισμού, ειδικά τις νυχτερινές ώρες, αφού δεν μπορούσαμε να βαδίσουμε σ΄αυτά, τώρα δυστυχώς έχουμε και τα κλαδιά πάνω σ΄αυτά, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διέλευση από το πεζοδρόμιο και να αναγκαζόμαστε να κινούμαστε επί του οδοστρώματος, με κίνδυνο να παρασυρθούμε από τα διερχόμενα οχήματα''.!!

Έστω υπόψιν ότι στο σημείο βρίσκεται το ΚΤΕΛ αλλά και συγκρότημα Σχολείων όπου κινούνται ηλικιωμένοι που πηγαίνουν στο ΚΤΕΛ για τα Λεωφορεία ή παιδιά που πηγαίνουν στα Σχολεία!!

Είναι άραγε τόσο δύσκολο να τα περισυλλέξει η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου, η οποία (εργοτάξιο) βρίσκεται απέναντι από το σημείο και σε απόσταση 10 μέτρων!!

Αλήθεια την εικόνα αυτή θα την βλέπαμε άραγε σε ένα άλλο Ευρωπαϊκό κράτος!!

Κάποιος μπορεί να πει:  Λεπτομέρειες!!, Ναι, λεπτομέρειες που όμως κάνουν τη διαφορά!! Και εν κατακλείδι και στο διά ταύτα:  Η καθημερινότητα Κύριοι του Δήμου, η Καθημερινότητα είναι ο καθρέπτης της κάθε Δημοτικής Αρχής και εν προκειμένω της Αλμωπίας!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

04/02/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-02-05 21:47

Το Όνομά σας: Ένας καλόπιστος Πολίτης που πιστεύει ότι δεν θα λογοκριθει για τις παρατηρήσεις του.

Μήνυμα: Όταν δεν τα κόβανε λέγανε γιατί δεν τα κοβουν; Τώρα που τα κόψανε λένε γιατί δε μαζεύουν τα κλαδιά. Πήγε αραγε κανένας στον αρμόδιο αντιδήμαρχο να μιλησει; Ο αρμοδιος αντιδημαρχος ειναι αραγε τοσο χαζός να μην ξερει την δουλειά του και να την ξερουν ολοι αυτοι οι ξυπνιοι που καταγγελουν;Το εύκολο είναι μια φώτο και παράπονα. Κριμα και στο sites σας που πρωτου μιλησει με τον αρμοδιο αντιδημαρχο προβάλλει τα παράπονα και τις φώτο των ευαίσθητων συμπολιτών μας. Έχει χαθεί η λέξη επαγγελματισμός και αντικαταστάθηκε με τον ωχαδερφισμό μάλλον.