ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ!! ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΗΣ Ο.ΔΙ.Κ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ… (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2023-11-05

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 05/11/2023, όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας, η προγραμματισμένη εκπαίδευση των εθελοντών-στελεχών της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, όμως κατά το ήμισυ!!

Και αυτό γιατί η εκπαίδευση περιελάμβανε αφενός αναρρίχηση και κατάβαση από τη γέφυρα πλησίον του εστιατορίου, αλλά και διάσωση από υποτιθέμενο πνιγμό στην μεγάλη πισίνα πλησίον του αναψυκτηρίου.

Όσον αφορά την εκπαίδευση αναρρίχησης-κατάβασης από την γέφυρα, αυτή πραγματοποιήθηκε κανονικά, όπως θα δείτε στο βίντεο της ιστοσελίδας μας, όχι όμως και η διάσωση από πνιγμό, καθόσον δυστυχώς για τρίτη φορά η μεγάλη πισίνα δεν λειτουργούσε το Σ/Κ, λόγω βλάβης!!, προς απογοήτευση των εθελοντών, οι οποίοι όπως μας πληροφόρησαν την εκπαίδευσή τους την πραγματοποίησαν στην πισίνα του Δήμου Έδεσσας!!, όχι όμως και οι επισκέπτες, οι οποίοι έμειναν με την όρεξη όσοι ήθελαν να κάνουν το μπάνιο τους!!, παρά το γεγονός ότι  ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης, Ούτσκας Πέτρος (Κούης), με τους υπαλλήλους,  προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τη βλάβη. 

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο, πατώντας ΚΛΙΚ δεξιά και αριστερά της φώτο...

05/11/2023