ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΧΕΙ ‘’ΨΥΧΗ’’ !! (ΦΩΤΟ)

2023-11-15

ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!!

Συνεχίζει δυστυχώς να προσβάλλει την πόλη της Αριδαίας και γενικότερα την περιοχή, η αδιαφορία των υπευθύνων για την κατάσταση που επικρατεί στην είσοδο του εργοταξίου Αλμωπίας, η εικόνα της Ελληνικής Σημαίας που βρίσκεται στο ιστό, για πάνω από έναν περίπου μήνα, σχισμένη, ρυπαρή και κουρελιασμένη!!, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, θεσμούς και σύμβολα!!

Το θέμα ανέδειξε προ ημερών η ιστοσελίδα μας, ύστερα από παράπονα-καταγγελίες των περαστικών από το σημείο, χωρίς μέχρι σήμερα να πράξουν οι υπεύθυνοι το αυτονόητο, δηλαδή να προμηθευτούν μία Σημαία, χρηματικής αξίας 10 ευρώ, ανεκτίμητης όπως ''αξίας'' για τους περισσότερους Έλληνες, και να την αντικαταστήσουν.

Σε τελευταία ανάλυση εάν τους ενοχλεί και δεν τους αρέσει να τη βλέπουν να κυματίζει ας την αφαιρέσουν εντελώς από τον ιστό.

Άραγε η αρμόδια Αντιδήμαρχος κλπ υπεύθυνοι του εργοταξίου, έχουν να πουν κάτι για το θέμα, ή τώρα που έχασαν τις εκλογές ''γαία πυρί μιχθήτω'' !!

15/11/2023