ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΟΙ ''ΚΗΡΥΞ'' ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΡΟΚ…

2024-07-07

ΣΧΟΛΙΟ 1

Είμαστε οι Κήρυξ από την Αριδαία και παίζουμε ελληνόφωνο ροκ"

Με αυτά τα λόγια συστήνονται οι Κήρυξ, με έδρα την Αριδαία, οι οποίοι ξεκίνησαν ως ένα solo project το 2020. Το 2021 έγιναν μέλη οι Τάσος Καλαϊτζής (μπάσο,φωνητικά) και Γιάννης Ραδόπουλος (τύμπανα,φωνητικά) και μαζί με τον ιδρυτή Χάρη Φωτιάδη, αποτελούν πλέον τους Κήρυκες. 

Πρόκειται για ένα σχήμα που βασίζεται πάνω στο ελληνόφωνο rock, στο punk και στο κλασσικό κυρίως heavy metal.Η πρώτη κυκλοφορία δημοσιεύτηκε το 2021, σε ψηφιακή προς το παρών μορφή και περιέχει 7 κομμάτια. 

Δημιουργήθηκε στο "Bullstreet Productions Studio", στην Έδεσσα και συμμετείχαν οι Χάρης Φωτιάδης και Πάνος Τοπαλίδης ("Bullstreet Productions Studio"), ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την παραγωγή, την μίξη και το master, όπως επίσης και για την ηχογράφηση των τυμπάνων.

Χαρακτηριστικά της κυκλοφορίας είναι το επιθετικό ύφος, οι ζωηρές μπασογραμμές και τα gang vocals στα ρεφρέν.

"Το ελληνικό ροκ έρχεται από τους ΚΗΡΥΞ" (afternoiz.gr), "Το ελληνόφωνο συγκρότημα που ήρθε για να προκαλέσει νοσταλγία της αξίας του Ελληνόφωνου στίχου" (rockdavinciv) και "μια πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία, ένας καλός δίσκος (συνθέσεις,παραγωγή,σόλο,έμπνευση), από μια μπάντα που είναι στο χέρι τους αν στο μέλλον εξελιχθούν ακόμα περισσότερο" (undergroundskini), ήταν κάποια από τα σχόλια για τη κυκλοφορία.

Αυτή τη περίοδο στα σχέδια των Κήρυξ είναι η ηχογράφηση και η κυκλοφορία νέου υλικού.

Οι Κήρυξ είναι:Ντραμς, Φωνητικά: Γιάννης ΡαδόπουλοςΜπάσο, Φωνητικά: Τάσος ΚαλαϊτζήςΚιθάρα, Φωνή: Χάρης ΦωτιάδηςΕπικοινωνία: kirix.band@gmail.com

Site: www.kirixband.gr

07/7/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-07-08 23:54

Το Όνομά σας: "Κήρυξ"

Μήνυμα: Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!