ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ  ΧΟΡΤΩΝ, ΠΟΥ ''ΕΝΟΧΛΗΣΕ'' ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2024-06-19

ΣΧΟΛΙΑ 2

Κατά τη χθεσινή Τρίτη 18/6/2024 τακτική (πρώτη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, τον λόγο αρχικά έλαβε ο Δήμαρχος Παρούτογλου Νίκος, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά το Σώμα, για τρία θέματα και ειδικότερα:

1.-Για το θέμα ύπαρξης Αρσενικού στο πόσιμο νερό στην Δυτική Αλμωπία, λέγοντας ότι βρέθηκε τελικά λύση,

2.-Για την συνάντηση με τους άλλους Δημάρχους της Πέλλας σχετικά με την ίδρυση κοινού Κυνοκομείου στην Πέλλα,

3.-Για την ανάρτηση που προέβη ο τέως Δήμαρχος Μπάτσης Χρήστος σχετικά με την αλλαγή κωδικού στην χρηματοδότηση κατασκευής οδό μεταξύ Σωσάνδρας και Προμάχων και διάθεση αυτής στην κοπή χόρτων (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο τέως Δήμαρχος Μπάτσης Χρήστος, καθώς και οι:

Χατζηγιαννίδης Χρήστος ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα του Κυνοκομείου και στην χρήση του Πεζόδρομου

Μήντσης Νικόλαος ο οποίος αναφέρθηκε στην κατασκευή της οδού Σωσάνδρας-Προμάχων

Χρυσίδης Παύλος αναφερόμενος στο θέμα ύπαρξης Αρσενικού, λέγοντας ότι μέχρι τέλος Ιουλίου θα λυθεί το θέμα

Θεοδωρίδης Τάσος για την εξέλιξη των έργων έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας, διευκρινίζοντας ότι τα έργα σταμάτησαν προσωρινά λόγω των εξετάσεων των μαθητών, ενώ για την μη πρόοδο των έργων στο πάρκο του Αγ. Αντωνίου αυτή οφείλεται στην αναμονή υλικών προκειμένου συνεχισθούν οι εργασίες. Μάλιστα απαντώντας στον τέως Δήμαρχο Μπάτση Χρήστο που έθεσε το θέμα, αναρωτήθηκε γιατί δεν έδειξε και το ίδιο ενδιαφέρον για το έργο στο κλειστό Δ.Α.Κ.Α!!

Θεολόγου Γιάννης αναφέρθηκε στην κατασκευή της οδού Σωσάνδρας-Προμάχων

Σαμαράς Θεόδωρος αναφέρθηκε στα αδέσποτα, λέγοντας ότι θα τοποθετηθούν τρεις ταϊστρες για τα αδέσποτα εκτός του κέντρου της πόλης.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω αποκαλυπτικό και ενδιαφέρον βίντεο…

19/6/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-06-19 18:24

Το Όνομά σας: Ένας

Μήνυμα: Παρουτογλου η Χαραλαμπιδου αν είναι αθώα όπως λες δεν πρέπει να επιστρέψει στα καθήκοντα της Διευθύντριας?

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-06-19 21:53

Το Όνομά σας: Κάτοικος Αριδαίας

Μήνυμα: Απευθύνομαι στον κύριο Σαμαρά,υπεύθυνο για τα αδέσποτα.Κύριε Σαμαρά πιστεύετε ειλικρινά πως έτσι θα επιλύσετε αυτή την τραγωδία που ζούμε; Καθημερινά περιπατητές δέχονται επίθεση,ειδικότερα,κοντά στο τέταρτο δημοτικό,υπάρχουν επιθετικά σκυλιά για τα οποία δεν κάνετε τίποτα.Εκτός από εμένα και άλλοι έχουν απειληθεί από τα συγκεκριμένα..Που θα μπουν οι ταίστρες και πως θα τολμά να περάσει κάποιος ενώ θα είναι μαζεμένη αγέλη;