ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ Η ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ…

2024-07-02

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ρεπορτάζ By Sakis

Κατά την συνεδρίαση χθες Δευτέρα 01/7/2024 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης της Λουτρόπολης Αλμωπίας, εκτός των όσων συζητήθηκαν και μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά Ε  Δ  Ω , ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης και μέλος του Δ.Σ Σαββίδης Γιώργος, ζήτησε να πληροφορηθεί σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες επαναλειτουργίας του Εστιατορίου, καθώς και για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή της Λουτρόπολης.

Για την μεν πρώτη περίπτωση απάντηση έδωσε η μηχανικός, η οποία ανέφερε ότι ανατέθηκε η μελέτη στατικότητας κλπ σε μηχανικό και αναμένουν το πόρισμα σε έναν περίπου μήνα.

Για το θέμα της πλήρωσης της θέσης του Διευθυντή, απάντησε ο Πρόεδρος Τζέκος Πέτρος ο οποίος ανέφερε ότι το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο Δήμαρχος Παρούτογλου Νίκος.

02/7/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-07-02 17:37

Το Όνομά σας: Εκπληκτος

Μήνυμα: ΜΤρεις λαλούν και δυο χορεύουν.αναμενουμε τον παπά ν αποφασίσει για την Λουτρόπολη !!

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-07-03 10:27

Το Όνομά σας: πολίτης

Μήνυμα: αν κατάλαβα καλά, η συνεργάτης Μηχανικός περιμένει από άλλον Μηχανικό. δηλαδή πόσοι μηχανικοί θα ασχοληθούν ::: όσο για την θέση του Διευθυντή κυνικά ο πρόεδρος απαντά ότι δεν είναι αρμόδιος, δεν έχει άποψη και μόνο ο Δήμαρχος ξέρει. Είναι σε αντίθεση των όσων ισχυρίζεστε ως Δημοτική αρχή περί νέου μοντέλου διοίκησης.