ΑΡΙΔΑΙΑ : ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΟΡΤΑΣΘΗΚΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-05-01

Ρεπορτάζ By Sakis

Η νύχτα έγινε... ημέρα  πριν λίγο, σήμερα Μ. Σάββατο 01/5/2021 στην πόλη της Αριδαίας, όταν κατά την εκφώνηση του ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ'' δεκάδες πολύχρωμα αθύρματα... έσκισαν τον ουρανό της πόλης γνωστοποιώντας τον... πρόωρη Ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Με την παρουσία λοιπόν πλήθους πιστών, σε ειδική εξέδρα που στήθηκε έναντι του Ιερού Ναού του Αγ. Νικάνδρου στο κέντρο της Αριδαίας, υποδέχθηκαν και γιόρτασαν οι πιστοί την Ανάσταση του Θεανθρώπου.

Μάλιστα συνέβη και το εξής ευτράπελο, όταν προφανώς λόγω της επίσημης ανακοίνωσης της ώρας του ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ'' ώρα 21.00 , κάποιοι είχαν ετοιμάσει προφανώς με χρονοδιακόπτη την καύση των αθυρμάτων, αυτά ενεργοποιήθηκαν ακριβώς 21.00 ώρα, μάταια όμως, αφού το ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ'' εκφωνήθηκε περί ώρα 21.15 λόγω ολιγόλεπτης καθυστέρησης της εξόδου από τον Ιερό Ναό των Ιερέων.

Πάντως οι παριστάμενοι αποζημιώθηκαν με την φαντασμαγορική καύση των κροτίδων αμέσως μετά την εκφώνηση του ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ'', όπως θα δείτε και στο παρακάτω εντυπωσιακό βίντεο...     

01-5-202123:45