ΑΡΙΑΔΑΙΑ: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΥ ΑΡΧΙΜ. π. ΔΕΒΡΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ!! 

2021-11-17

Σε μία αποκάλυψη,  που πραγματικά εντυπωσίασε, προχώρησε σήμερα Τετάρτη 17/11/2021 το μεσημέρι ο Αρχιερατικός Επίσκοπος του Ιερού Ναού Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου στην πόλη της Αριδαίας, και Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας, Δεβρελής Στέφανος...

...όταν μιλώντας στην εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού της Εκκλησίας της Ελλάδας 4Ε και στο αφιέρωμα που πραγματοποιεί το κανάλι στην Ιερά Μητρόπολη και στον παραπάνω Ιερό Ναό της Αριδαίας, ότι, όταν πριν 1-2 χρόνια που κτιζόταν το κτίριο του νέου πνευματικού Κέντρου της ενορίας του Αγίου Νικάνδρου στην Αριδαία, στον αύλειο χώρο της Εκκλησίας...

... πιστοί της Αριδαίας, που δεν είχαν τη δυνατότητα να βοηθήσουν οικονομικά, δίνοντας χρήματα  για την περάτωση του κτιρίου, αντί χρημάτων, προσέφεραν ακόμη και τις λίρες που είχαν από το γάμο τους, αλλά και τους Σταυρούς κλπ χρυσαφικά τους, για να πουληθούν και τα χρήματα να διατεθούν για την ανέγερση του κτιρίου.

Επίσης όπως ανέφερε, και οι δωρεές σε είδος που έγιναν ήταν αρκετές, για να γίνει ένα πραγματικό στολίδι το νέο πνευματικό Κέντρο που κοσμεί όντως, σήμερα, την πόλη της Αριδαίας.

17-11-2021/20:04