ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ!!

2021-04-30

Μπορεί να ξημέρωνε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 30/4/2021, μία ημέρα θλίψης και πένθους για τη Χριστιανοσύνη, όμως κάποιοι άλλοι, περί άλλων... τυρβάζουν!!

Κάποιος ή κάποιοι λοιπόν, αποφάσισαν την Αγία αυτή ημέρα που στολίζεται ο Επιτάφιος και ψάλλεται το ''Ω γλυκύ μου έαρ'' να διαπράξουν κλοπές και μάλιστα ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις συνεχόμενες στην πόλη της Αριδαίας.

Ειδικότερα, μεταμεσονύκτιες ώρες, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, επιχείρησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν αρχικά Σούπερ Μάρκετ και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Στη συνέχεια, διέρρηξαν ΙΧΦ αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης, αφαιρώντας διάφορα υλικά, μεταξύ αυτών και ένα κυνηγετικό μαχαίρι, το οποίο χρησιμοποίησαν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας για να διαπράξουν και την τρίτη κλοπή σε περίπτερο και πάλι στο κέντρο της πόλης, από το οποίο όπως προείπαμε με τη βοήθεια του κλαπέντος μαχαιριού διέρρηξαν το ψυγείο και αφαίρεσαν αριθμό κυτίων κόκα-κόλας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μας, στην προσπάθειά του αυτή, ο δράστης τραυματίσθηκε γεμίζοντας το σημείο της κλοπής με αίματα, κάτι που πιθανώς θα οδηγήσει και στην ταυτοποίησή και σύλληψή του... 

30-4-2021/17:56