ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

2022-03-11

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για 16η ημέρα και η Ρωσία έχει υποστεί αρκετές απώλειες στο πεδίο της μάχης, με τις ουκρανικές δυνάμεις να αντιστέκονται σθεναρά.

Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Αλεξέι Ντανίλοφ υποστήριξε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι εξαγριωμένος από τις απώλειες, τόσο μάλιστα που ξέσπασε στους στρατηγούς τους. Σύμφωνα με όσα επικαλείται η Ukrayinska Pravda, που αναφέρει δηλώσεις του υπουργού Άμυνας στην ουκρανική τηλεόραση, ο Πούτιν καρατόμησε οκτώ στρατηγούς του και διόρισε νέους.

"Ο εχθρός μετακίνησε οκτώ στρατηγούς από το πόστο τους επειδή δεν ολοκλήρωσαν την αποστολή τους. Έχουν διοριστεί νέοι" είπε ο Ντανίλοφ. "Αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει στη Ρωσική Ομοσπονδία. Μπορώ να σας πω ότι είναι απελπισμένοι".

Οι ισχυρισμοί του Ντανίλοφ έρχονται μέσω ενδείξεων ότι στη Μόσχα υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Την 1η Μαρτίου η Ρωσίδα ανεξάρτητη δημοσιογράφος Φαρίντα Ρουστάμοβα είχε ισχυριστεί ότι πηγές του Κρεμλίνου χαρακτήριζαν την εισβολή "απόλυτο χάος".

Στην αναφορά της, επικαλέστηκε πηγή υψηλού επιπέδου που έθεσε αμφιβολίες για την ψυχική κατάσταση του Πούτιν. "Είναι σε μια κατάσταση προσβολής και θυμού. Είναι μια παράνοια που φτάνει στο σημείο του παραλόγου" είπε η πηγή που θεωρείται στενή επαφή του Ρώσου προέδρου.

11-3-2022/11:26