ΑΡΧΙΣΑΜΕ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΑΝ... ΑΣΤΑΚΟΙ!! (ΦΩΤΟ)

2022-03-05

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ο οδηγός του ταχύπλοου αφού τους αποβίβασε στην συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία- Συλλήψεις παράτυπων μεταναστών στον Εβρο που ήταν οπλισμένοι με μεγάλο αριθμό πιστολιών.

Συναγερμός σήμανε στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στον Έβρο, όταν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με στελέχη της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κομοτηνής, συνέλαβαν πέντε παράτυπους μετανάστες στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 10 πιστόλια Τουρκικής κατασκευής των 9mm.

Εντόπισαν τέσσερις

Tα στελέχη του Λιμενικού εντόπισαν τα άτομα, τέσσερις Σύρους και έναν Αλγερινό ηλικίας από 21 έως 42 ετών, την ώρα που τους μετέφερε ένα άλλο άτομο με ταχύπλοο από την Τουρκία στην Ελληνική πλευρά στο Σουφλί. Ο οδηγός του ταχύπλοου αφού τους αποβίβασε στην συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία.

Συνελήφθησαν

Όταν τα πέντε άτομα ξεκίνησαν να απομακρύνονται από την περιοχή ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Με έκπληξη οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο σακίδιο του Αλγερινού, ηλικίας 21 ετών, δέκα πιστόλια τουρκικής προέλευσης διαμετρήματος 9mm, με σβησμένους τους αριθμούς σειράς. Παράλληλα κατάσχεσαν και τρία κινητά τηλέφωνα.

Πηγή: pentapostagma.gr/

05/3/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-03-05 15:19

Μήνυμα:

Μάλλον είναι οι επενδυτές του Τσίπρα και του Μητσοτάκη έρχονται οπλισμένοι για να μην τους κλέψουν τα χρήματα που θα επενδύσουν.

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ημερομηνία:

2022-03-05 17:48

Μήνυμα:

ΑΜΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΚΑΝΑ 1000 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ