ΑΡΑΒΑΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΗΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΣΗΚΩΤΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

2022-04-22

ΣΧΟΛΙΟ 1

Την σύλληψη ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος - «Οφείλουν όλοι σεβασμό στις θρησκευτικές λειτουργίες μας», έγραψε στο Twitter - Ο αραβικής καταγωγής άνδρας άρπαξε το μικρόφωνο, αμέσως μετά τον έπιασαν και τον έβγαλαν εκτός ναού

Την σύλληψη του Άραβα ο οποίος εισέβαλε στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα και είπε μία φράση στα αραβικά, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Θεοδωρικάκος σημειώνει πως «η ΕΛ.ΑΣ δρα με αποτελεσματικότητα» συμπληρώνοντας πως «οφείλουν όλοι σεβασμό στις θρησκευτικές λειτουργίες μας

Υπενθυμίζεται πως το πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα κατά την διάρκεια της λειτουργίας. Ενας αλλοδαπός αραβικής καταγωγής εισέβαλε στην εκκλησία, κατευθύνθηκε προς το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει, κάτι που ουδείς μπόρεσε να καταλάβει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, σε δευτερόλεπτα, δύο άνδρες της χορωδίας έτρεξαν προς το μέρος του και τον έβγαλαν έξω σηκωτό. Όταν έφτασε η αστυνομία, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε εξαφανιστεί από το σημείο.

Δείτε βίντεο: Άγιος Παντελεήμονας: Αλλοδαπός εισέβαλε στην εκκλησία και άρχισε να φωνάζει στο μικρόφωνο.

22/4/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-04-24 21:15

Μήνυμα:

ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΈΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΥΡΊΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ