ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΠ΄ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΛΕΦΤΟΚΑΣΤΑΝΑΔΩΝ!! (ΦΩΤΟ)

2021-01-26

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία του ένας 45χρονος κάτοικος Αλμωπίας, ο οποίος μαζί με τις συνεργάτιδές του, συνελήφθη πριν λίγο επ΄αυτοφώρω με τη... γίδα στην πλάτη!!

'Αλλα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Σήμερα λοιπόν Σάββατο 03/10/2020 περί ώρα 17.30 περίπου, ο παραπάνω καστανοκλέφτης, έχοντας ως συνεργούς του και τρεις αλλοδαπές γυναίκες από τη Βουλγαρία, πήγαν σε αγρόκτημα με καστανιές στην περιοχή της τ.κ Πιπεριάς-Πέλλας με σκοπό να κλέψουν κάστανα.

Άρχισαν λοιπόν να μαζεύουν κάστανα από το έδαφος, χτυπώντας ταυτόχρονα με βέργες και τις καστανιές για να πέσουν τα κάστανα από το δένδρο, όμως για κακή τους τύχη, πλησίον υπήρχε αγρότης που κλάδευε στο χωράφι του, είδε την όλη σκηνή, κατάλαβε τι συμβαίνει, και ενημέρωσε τηλεφωνικά αμέσως τον ιδιοκτήτη του χωραφιού.

Εν τω μεταξύ, οι δράστες αντελήφθησαν την παρουσία του αγρότη και προσπάθησαν να εξαφανισθούν, μαζί με τον κουβά και τρία τσουβαλάκια κάστανα που πρόλαβαν και συγκέντρωσαν, αλλά και το ραδιόφωνο του αγρότη που άκουγε τραγούδια!!

Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού, ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, η οποία με τα στοιχεία που τους έδωσε, σε χρόνο ρεκόρ, και μάλιστα μέσα σε 15 λεπτά!!, ανακάλυψε τον δράστη, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του ζητώντας συγγνώμη, επιστρέφοντας τα κλοπιμαία στον νόμιμο κάτοχό τους, ο οποίος όπως μας είπε η ζημιά που θα του προκαλούσαν οι δράστες, ήταν γύρω στα 60 περίπου κιλά κάστανα, αξίας 200,00 περίπου ευρώ.

Μάλιστα εικάζεται ότι ο παραπάνω ενδεχομένως να έχει ξανά-αφαιρέσει από το κτήμα του, άγνωστη ποσότητα κάστανων.