ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

2022-09-05

Άγριο ξύλο μέσα σε λεωφορείο με τους τόνους αρχικά να ανεβαίνουν και στη συνέχεια να γίνεται μάχη πίσω από τον οδηγό. Στο σημείο η αστυνομία...

Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα (04-09-2022) κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του αστικού λεωφορείου της γραμμής Νο 4 που ξεκινάει από τον ΟΑΕΔ και καταλήγει στις Αηδονοφωλιές, κινητοποιώντας τις Αρχές.

Ζευγάρι ηλικιωμένων που επέβαινε στο λεωφορείο πιάστηκε στα χέρια με παρέα νεαρών και έγιναν μαλλιά κουβάρια. Ο οδηγός του λεωφορείου μάλιστα αναγκάστηκε στην συμβολή των οδών Κωνσταντά με Καρτάλη, να ακινητοποιήσει το λεωφορείο για να αποφευχθούν τα χειρότερα, καθώς η κατάσταση είχε τεθεί εκτός ελέγχου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι που φορούσε μάσκα για την προστασία του κορονοϊού, έκανε παρατήρηση στην παρέα. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και δεν άργησε να ανάψει ο καυγάς. Κάποια στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν και ένας εκ των επιβατών που είχαν δεχθεί την «επίπληξη», φέρεται να χειροδίκησε κατά του ηλικιωμένου.

Ακολούθησε χάος. Οι υπόλοιποι επιβάτες, ελάχιστοι στον αριθμό, έμειναν αποσβολωμένοι, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου σε κλάσματα δευτερολέπτου ακινητοποιούσε το όχημα στην άκρη του δρόμου και έσπευδε να τους χωρίσει.

Ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία για το συμβάν. Ανδρες της ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και ζήτησαν να κατέβουν από το λεωφορείο όλοι οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο. Το λεωφορείο συνέχισε το δρομολόγιο.

«Ο οδηγός έπραξε όπως επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ενημερώθηκα αμέσως για το συμβάν, για το οποίο επιλήφθηκαν οι αρχές», υπογράμμισε στο taxydromos.gr, o πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου Νίκος Ευαγγελινός, σχολιάζοντας πως «αυτά δεν είναι ωραία πράγματα» και ότι «όλοι θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και εγκρατείς».

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι η αστυνομία κατέγραψε τα στοιχεία όλων των εμπλεκομένων στο επεισόδιο, με τις δύο πλευρές να επιφυλάσσονται για τη στάση που θα κρατήσουν.

05/9/2022