ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΥΡΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ!!

2022-08-17

ΣΧΟΛΙΟ 1

Πανικός επικράτησε το πρωί της Τρίτης (16.08.2022) στην οδό Σωκράτους, στην Ομόνοια, όταν ένας άνδρας προσπάθησε να ρίξει μία γυναίκα από το μπαλκόνι 4ου ορόφου ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lawandorder, ο δράστης είναι ένας άνδρας 51 ετών με καταγωγή από τη Συρία.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ περνούσαν από το σημείο όταν διαπίστωσαν πως πλήθος κόσμου παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα κοιτώντας προς τον ουρανό, μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και να φωνάζει «θα με πετάξει κάτω».

Σηκώνοντας τα κεφάλια τους, είδαν μια γυναίκα γυμνή στον 4ο όροφο του ξενοδοχείου, να ζητά βοήθεια. Άμεσα ένας αστυφύλακας ανέβηκε τρέχοντας στο δωμάτιο και ζήτησε από έναν υπάλληλο να του ανοίξει την πόρτα.

Εκεί ο άνδρας της ΔΙ.ΑΣ αντίκρισε τον άνδρα με κατεβασμένο παντελόνι, να κρατάει από τα γόνατα την γυναίκα. Έτρεξε προς το μέρος της και την τράβηξε στο εσωτερικό του δωματίου, ενώ μαζί με έναν συνάδελφό του της ΔΙ.ΑΣ ο αστυφύλακας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον άνδρα ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Όταν η γυναίκα κατάφερε να συνέλθει από το σοκ, ανέφερε στους αστυνομικούς πως γνώριζε τον άνδρα και τον είχε επισκεφθεί για να πιουν καφέ.

Στη συνέχεια εκείνος κλείδωσε την πόρτα και προσπάθησε να την βιάσει. Εκείνη έτρεξε προς το παράθυρο για να ζητήσει βοήθεια και τότε εκείνος την έσπρωξε στο παράθυρο, την έγδυσε και της φώναζε πως θα την πετάξει στο κενό.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο τμήμα ασφαλείας Ομονοίας.

17/8/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-08-20 16:27

Μήνυμα: Είναι οι φίλοι του Τσίπρα τους οποίους έδωσε χαρτιά ο Μητσοτάκης. Σιγά Σιγά οι ψευτοπολιτικοι γεμίζουν την χώρα με λαθρομετανάστες αντί να τους απελάσουν όπως ορίζει το Διεθνές Δίκαιο