ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ‘’ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ'' ΤΟ ΘΕΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΟΡΟΝΟ-ΙΟ!! 

2021-09-17

Η περίπτωση ηλικιωμένου σε καραντίνα. Βγήκε με όπλο στην αυλή του σπιτιού του και πυροβολούσε στον αέρα εναντίον του Θεού!

Τεράστια αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην κοινότητα Αγίας Παρασκευής στη Λαμία. Ένας ηλικιωμένος που ήταν σε καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού, βγήκε στην αυλή του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Επικράτησε πανικός στη γειτονιά και κλήθηκαν αστυνομικοί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από την Άμεση Δράση έφτασαν αμέσως στο σημείο και πήραν την καραμπίνα από τον ηλικιωμένο, ενώ στη συνέχεια επιλήφθηκε του θέματος η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε δύο ημέρες που είχε επιστρέψει στο σπίτι του από το Νοσοκομείο Λαμίας, όντας καλά στην υγεία του, αφού είναι πλήρως εμβολιασμένος και με ήπια συμπτώματα, εντούτοις δεν κατάφερε να διαχειριστεί τη μοναξιά, αφού για πρώτη φορά δεν μπορούσε να δει τα παιδιά και τα εγγόνια του λόγω καραντίνας. 

Και όπως σημειώνεται, ο ίδιος φέρεται να είπε πως τα έβαλε με το Θεό γιατί κόλλησε κορονοϊό και για το λόγο αυτό άρχισε να πυροβολεί στον αέρα! Σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο που επικοινώνησε με το LamiaReport όλη η οικογένεια τηρεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο και δεν έρχεται σε επαφή με τον 77χρονο, για αυτό και κλήθηκε και η Αστυνομία.

17-9-2021/17:15