ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-10-28

'Οταν η εθνική ομοψυχία και η ενότητα πάνε μαζί!!

Φαίνεται, ότι η εξέδρα των επισήμων δε "σήκωνε" και πολλές επισημότητες στη σημερινή παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στη Ναύπακτο.

Λίγο πριν περάσουν τα μαθητικά τμήματα μπροστά από την εξέδρα των επισήμων,ο πολιτευτής της Ν.Δ. Θανάσης Παπαθανάσης παίρνει θέση στα δεξιά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Σιμάκη.Ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας,μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία του Θανάση Παπαθανάση στην εξέδρα...

...με μια κίνηση βρίσκεται δίπλα του και του εξηγεί-όχι και σε ήρεμο τόνο- ότι δεν μπορεί να παραμείνει στην εξέδρα και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποχωρήσει. Ακολούθως, ο δήμαρχος παίρνει τη θέση του Παπαθανάση και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στα αριστερά του Μητροπολίτη κ.Ιεροθέου.

Να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά, που εξέδρα "φιλοξενεί" μόλις τρεις επίσημους. Όπως επίσης, ότι είναι η πρώτη φορά, που κατασκευαστικά δίνεται έμφαση στο βάθος και όχι στο πλάτος της, ώστε να χωρά περισσότερους. Αποτέλεσμα,οι περισσότεροι επίσημοι να τη δούν από το πεζοδρόμιο.

Κάτι ήξερε ο Λουκόπουλος που επί δημαρχίας του την είχε καταργήσει. Ήθελε να αποφύγει τις κακοτοπιές φαίνεται.

Δείτε το βίντεο...

28/10/2022