ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ!! 

2022-01-28

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις Σέρρες, όπου δικαστής μπήκε στην αίθουσα προκειμένου να δικάσει χωρίς να φορά μάσκα!!

Μία δικαστική λειτουργός το πρωί της Πέμπτης (27/1) δεν θέλησε να μπει στην αίθουσα με μάσκα. Η ίδια ισχυρίστηκε προβλήματα υγείας, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση της Προέδρου την φόρεσε.

Η συγκεκριμένη δικαστής, σε συνεντεύξεις της και δηλώσεις της έχει μιλήσει ανοιχτά για τα μέτρα προστασίας, τα οποία δήλωνε ότι είναι αντισυνταγματικά, αλλά και για τα self tests τα οποία έχει χαρακτηρίσει «επικίνδυνα».

"Από την έναρξη της κρίσης προκλητικά παραβιάζει τα μέτρα"

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου έγραψε σε ανάρτησή του:

"Όταν μέλος της συνθέσεως δικαστηρίου, ήτοι δικαστικός λειτουργός, αρνείται να φορέσει μάσκα στην έδρα, προσβάλλοντας τα λοιπά μέλη της σύνθεσης, τους δικηγόρους, τους διαδίκους, τους πολίτες που την βλέπουν και δεν κινείται φύλλο παρά μόνο μετά την παρέμβαση του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου, τότε μην απορεί κανείς γιατί αυτό το κράτος παρουσιάζει εικόνα διάλυσης καθημερινά.

Καθώς μάλιστα η εν λόγω δικαστής από την έναρξη της κρίσης προκλητικά παραβιάζει τα μέτρα της πανδημίας και παρά τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες μας, τυγχάνει ανοχής, όπως φαίνεται, από τα ανώτερα κλιμάκια της δικαιοσύνης .

Προς τιμή της μόνο η εισαγγελέας Σερρών κα Μελισσάρη και το Πρωτοδικείο μας, προσπαθούν να εφαρμοσθεί ο Νόμος και βρίσκονται δίπλα μας. Το θέμα όμως πρέπει να επιλυθεί από τον Άρειο Πάγο και μόνο . Λυπάμαι ειλικρινά για αυτή την κατάντια όλων μας".

Με πληροφορίες από MEGA TV 

Φώτο αρχείου

28-01-2022/09:12

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-01-29 14:03

Μήνυμα:

Στο όνομα της οποίας "μάσκας" δολοφονείται η δημοκρατία, η ελευθερία και η ελεύθερη βούληση των Ελλήνων πολιτών.