ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!! (BINTEO)

2022-05-02

Μία παραγγελία έγινε η αιτία για δυο ντελιβεράδες να πιαστούν στα χέρια και ο ένας να μαχαιρώσει τον άλλον μέσα σε κατάστημα σε κεντρικό σημείο στη Βούλα.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Οι δύο ντελιβεράδες διαφώνησαν για το ποιος θα πάει την επόμενη παραγγελία. Μετά τις πρώτες ύβρεις, οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια και κάποια στιγμή, ο ένας άρπαξε ένα μαχαίρι που υπήρχε στον πάγκο και επιτέθηκε στον συνάδελφό του. Όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών αλλά και υπαλλήλων που προσπαθούσαν μάταια για λίγα δευτερόλεπτα να τους χωρίσουν.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, αρχικά φαίνεται οι δυο διανομείς να ξυλοκοπούν με μπουνιές και κλωτσιές. Ξαφνικά, ο ένας αρπάζει το μαχαίρι από τον πάγκο του μαγαζιού και τον μαχαιρώνει αρκετές φορές, με τους υπεύθυνους του καταστήματος να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τσακωμός έγινε για το ποιος θα πάρει την παραγγελία, καθώς ήταν σε κοντινή απόσταση και είχε καλό φιλοδώρημα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Τότε έγιναν συλλήψεις και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ενός διανομέα, αφέθηκε ελεύθερος ο άνδρας που μαχαίρωσε τον συνάδελφό του, λίγες μέρες μετά που συνελήφθη. Όπως διευκρινίστηκε από τον δικηγόρο, ο ντελιβεράς που συνελήφθη δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.

02/5/2022