ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΚΕΡΔΙΣΕ 10.000,00 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΣΚΡΑΤΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ…

2021-02-11

Πελάτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Διδυμότειχο κέρδισε 10.000 ευρώ σε τυχερό παιχνίδι και πέταξε το δελτίο στα σκουπίδια. Όμως είχε την τύχη με το μέρος του, καθώς βρήκε το δελτίο ένας άλλος πελάτης ο οποίος το παρέδωσε στον πράκτορα. Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου αναζήτησε και βρήκε τον τυχερό ο οποίος εξαργύρωσε τελικά το χρηματικό ποσό.

O ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Διδυμότειχο, Χρήστος Τσινούδης μίλησε στην ΕΡΤ εξηγώντας τι συνέβη. "Την Κυριακή το πρωί πήρε, ο πελάτης αυτός το λαχείο των 10 ευρώ .Το κάθε λαχείο Ξυστό ένα ξεχωριστό barcode. 

Έξυσε μόνο το barcode το οποίο εάν το βάλεις στο τσεκ σου λέει κέρδισες 5 ευρώ, 10 ευρώ, 20 ευρώ, 30 ευρώ, 50 ευρώ. Όταν όμως κερδίζεις ένα μεγάλο ποσό δεν σου βγάζει το νούμερο, σου λέει κέρδισες και απευθύνσου στον πράκτορα. Επειδή ο συγκεκριμένος πελάτης μάλλον δεν έβλεπε καλά, είδε τα γράμματα μόνο και σου λέει δεν κερδίζω και το πέταξε. Έτσι κατάλαβα εγώ".

"Από απορία, ένας δεύτερος πελάτης επειδή είδε ότι ξύνει μόνο το Barcode πήγε να βρει το δελτίο και το έβαλε και αυτός στο τσεκ. Βλέπει την ίδια φράση και το φέρνει σε μένα. Το βάζω στη μηχανή του πρακτορείου και βλέπω ότι κέρδιζε 10.000 ευρώ" ανέφερε ο κ. Τσινούδης, συγχαίροντας τον πελάτη που το βρήκε, ο οποίος είναι στρατιωτικός και το παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς βρήκε τον πελάτη που κέρδισε το δελτίο απάντησε: ότι "στο Διδυμότειχο ζούμε, είμαστε μικρή κοινωνία, γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο και λόγω του COVID με τα μέτρα που έχουμε πάρει αναγκαστικά, έχουμε ένα πελάτη ανά τετραγωνικό μέτρο στο μαγαζί μας. Οπότε αναγκαστικά και υποχρεωτικά μπορείς να θυμάσαι τον πελάτη στον οποίο ανήκει το κάθε δελτίο".

Πηγή: enikonomia.gr

11-02-2021/18:43