ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!

2022-04-10

Τον «πλάκωσαν στο ξύλο» με μπουνιές και κλωτσιές και στη συνέχεια κάλεσαν στο τηλέφωνο τον πατέρα του και είπαν ότι έχουν τον γιο του ζητώντας του λύτρα

Ξαδέρφη 49χρονου, έδωσε εντολή σε ντουέτο κακοποιών να αρπάξουν τον συγγενή της, να τον φυλακίσουν σε σπίτι στον Κολωνό για να εκβιάσουν τον πατέρα του να τους δώσει 100.000 ευρώ και να τους γράψει ένα σπίτι για να μην τον σκοτώσουν. Η απίστευτη περιπέτεια του 49χρονου άρχισε να ξεδιπλώνεται την Παρασκευή 1η Απριλίου.

Οι δυο άνδρες, μετέβησαν κατ'εντολή της εξαδέρφης, στην οικία του 49χρονου επί της οδού Δ. Κριεκούκη στην Ελευσίνα και με το πρόσχημα ότι η γυναικά κάνει πάρτι γενεθλίων, τον έπεισαν να τους ακολουθήσει μέχρι την περιοχή του Κολωνού. Εκεί, μπαίνοντας σε σπίτι όπου βρίσκονταν περίπου 15 άτομα, τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο όπου οι δράστες, με την απειλή όπλου και κολλώντας στο θύμα ένα μαχαίρι στο λαιμό του ζήτησαν 100.000 ευρώ.

Αφού κατάλαβαν ότι δεν είχε τόσα χρήματα, τον «πλάκωσαν στο ξύλο» με μπουνιές και κλωτσιές και στη συνέχεια κάλεσαν στο τηλέφωνο τον πατέρα του, είπαν ότι έχουν τον γιο του και αν θέλει να τον αφήσουν να τους γράψει ένα σπίτι που έχει στον Κολωνό. 

Ο πατέρας του ζήτησε να επιστρέψουν τον 49χρονο λέγοντας ότι θα τους μεταβίβαζε το σπίτι στο όνομα τους. Έτσι οι δράστες στις 01:00 της 2-4-2022 επέστρεψαν το θύμα στο σπίτι του. Ο άνδρας, μόλις ξημέρωσε και αφού είχε ξεπεράσει το σοκ, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας και κατήγγειλε την αρπαγή του. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες.

10/4/2022