ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ!!-ΤΗΝ ‘’ΠΡΟΔΩΣΕ’’ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ…

2021-07-10

Η γυναίκα που πανηγύριζε για την Αγγλία απολύθηκε από τη δουλειά της

Μια γυναίκα δήλωσε άρρωστη για να μην πάει στη δουλειά της και να παρακολουθήσει από κοντά τη νίκη της Αγγλίας στον ημιτελικό του Euro 2020. Το αφεντικό της όμως την είδε στην τηλεόραση και τώρα έμεινε χωρίς δουλειά.

Η 37χρονη Nina Farooqi βρήκε μια δικαιολογία για να μην πάει στη δουλειά, όταν μια φίλη της πρότεινε την τελευταία στιγμή ένα εισιτήριο για τον αγώνα στο Γουέμπλεϊ.

Θεώρησε απίθανο να της δοθεί από τη δουλειά της άδεια για να πάει στο γήπεδο, λόγω της έλλειψης προσωπικού, και έτσι αποφάσισε να δηλώσει άρρωστη και να πάρει το τρένο και να πάει στο Γουέμπλεϊ.

Το πρόσωπο της Farooqi όμως, η οποία εργάζεται ως παραγωγός ψηφιακού περιεχομένου, έπαιξε στις τηλεοράσεις σε όλο τον κόσμο, όταν η κάμερα ζούμαρε στην 37χρονη και τη φίλη της που πανηγύριζαν το γκολ της Αγγλίας.

Το πρόσωπό της εμφανίστηκε και στο Instagram story της παρουσιάστριας Stacey Dooley. Το επόμενο πρωί δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από το αφεντικό της, το οποίο της είπε να μην κάνει καν τον κόπο να πάει στη δουλειά.

«Είπαν ότι είχαν δει πως είχα πάει στον αγώνα και εγώ ήμουν ειλικρινής σχετικά με το γιατί το έκανα. Αλλά μου είπαν ότι αυτό ήταν. Αυτή ήταν η συνέπεια του τι έκανα», δήλωσε η γυναίκα στη Daily Telegraph.

«Μετανιώνω πολύ, κανείς δεν θέλει να απολυθεί, αλλά και πάλι θα μισούσα να μετανιώνω που θα το είχα χάσει. Θα το έκανα ξανά και πάλι», συμπλήρωσε.

Δεν περίμενε πάντως ότι θα την εντοπίσει κάποιος σε ένα πλήθος περισσότερων από 60.000 ανθρώπων, όπως είπε.

Πέρα από τη δουλειά γραφείου, την οποία έχασε πάντως, η 37χρονη εργάζεται και ως freelance σε διάφορα άλλα πρότζεκτ, σύμφωνα με τη σελίδα της στο LinkedIn.

10-7-2021/09:18