ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΔΑΓΚΩΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ!!

2022-04-04

Τον άνδρα είχε καταγγείλει η γυναίκα του στην αστυνομία - Τι αναφέρει ο αστυνομικός για το περιστατικό

Συχνά κάποιοι προσπαθούν να αποφύγουν τη σύλληψη και είτε το βάζουν στα πόδια, είτε βρίζουν και ωρύονται, είτε όπως φαίνεται... δαγκώνουν!

Το περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (3/4) στις Σέρρες, δεν έχει προηγούμενο. Αστυνομικοί στο Α.Τ. Σερρών κλήθηκαν σε διαμέρισμα για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας προκειμένου να προχωρήσουν στην προσαγωγή του άνδρα που φέρεται να το προκάλεσε. Όταν όμως ο αστυνομικός προσπάθησε να τον συλλάβει, εκείνος τον δάγκωσε στο χέρι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αστυνομικός φέρει δύο δαγκωματιές στο χέρι, με τους αστυνομικούς στη συνέχεια να προχωρούν στη σύλληψή του.

Του έκανε αιμάτωμα

Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Αναστάσιος Αραμπατζή, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Δίκτυο Τηλεόραση». Ο κ. Αραμπατζής ανέφερε ότι για περίπου 5 λεπτά ο άνδρας δάγκωνε τον αστυνομικό.

«Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα, όντως υπήρχε θέμα ενδοοικογενειακής βίας και κατά την ακινητοποίηση του άνδρα για την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα Σερρών υπήρξε μια συμπλοκή, ο εν λόγω άντρας αντιστεκόταν στην προσαγωγή, επιτέθηκε στους συναδέρφους και δάγκωσε στο χέρι τον έναν συνάδερφο για 5 λεπτά δημιουργώντας ένα αιμάτωμα» αναφέρει ο κ. Αραμπατζή.

Σύμφωνα, με τον κ. Αραμπατζή ο άνδρας συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για βία κατά των αστυνομικών υπαλλήλων, για σωματικές βλάβες και για ενδοοικογενειακή βία.

04-4-2022/11:35