ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ: ‘’ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ’’ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-07-17

ΣΧΟΛΙΑ 2

Η περιβόητη αστυνομία της Σαρίας είναι ένα τρομακτικό φαινόμενο που έχουμε δει σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες κυρίως όμως στο Λονδίνο.

Η αποκάλυψη ότι μουσουλμάνα κακοποιήθηκε στην πλατεία Βάθης από αστυνομία της Σαρίας, ανοίγει πλέον τον ασκό του Αιόλου. Η περιβόητη αστυνομία της Σαρίας είναι ένα τρομακτικό φαινόμενο που έχουμε δει σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, κυρίως όμως στο Λονδίνο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο για να καταλάβετε τι εννοούμε:

Είναι όμως η πρώτη φορά που στην Ελλάδα μαθαίνουμε ότι συνέβη κάτι παρόμοιο. Και μάλιστα έρχεται στο φως από φιλοκυβερνητική εφημερίδα, η οποία αναφέρει ότι η μουσουλμάνα ξυλοκοπήθηκε στην πλατεία Βάθης από μέλη της αυτοαποκαλούμενης αστυνομίας υπεράσπισης της Σαρίας, η οποία δρα με βάση την Ομόνοια.

Δεν χρειάζονται μεγάλες αναλύσεις για να εστιάζουμε στον κίνδυνο που συνιστά μία τέτοια εξέλιξη για την πατρίδα μας. Το να λειτουργούν δηλαδή παρακρατικοί μηχανισμοί ισλαμιστών στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που η Τουρκία χρησιμοποιεί τη θρησκεία, μιλώντας ανοιχτά για στρατό του Ισλάμ, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις επιθετικές τις ενέργειες.

Το ανύπαρκτο κράτος που έχει αφήσει τον Έλληνα έρμαιο της εγκληματικότητας, τώρα διαπράττει το ίδιο ένα κορυφαίο έγκλημα. αφήνοντας παρακρατικούς μηχανισμούς να λειτουργούν στην καρδιά της Αθήνας, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα μετεξελιχθούν σε εθνική απειλή.

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-17 18:23

Το Όνομά σας:

Ένας

Μήνυμα:

Είναι επενδυτές και κάνουν ότι θέλουν

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-07-17 18:44

Το Όνομά σας:

Έλληνας

Μήνυμα:

Αυτό πάλι επιτρέπεται; Πώς τους αφήνουν να ιδρύουν έστω και άτυπα Αστυνομία της Σαριας; Τι κάνει το Υπουργείο;