ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ!!

2021-02-12

Ένας άνδρας στη Ρωσία ισχυρίστηκε ότι τα δυο μωρά του πέθαναν λίγο μετά τη γέννα, ωστόσο στην κηδεία αντί για τα δύο αγοράκια βρήκε δυο πλαστικές κούκλες.

«Τα έφερα στο Νταγκεστάν για να τα θάψω. Ανοίξαμε το φέρετρο. Και ορίστε τι είδα: κούκλες, αληθινές κούκλες!» ανέφερε ο πατέρας.

Το Υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσε το περιστατικό το οποίο χαρακτήρισε αληθές, αλλά η έρευνα συνεχίζεται. «Όλοι όσοι εμπλέκονται θα ταυτοποιηθούν και θα κριθούν για τις πράξεις τους σύμφωνα με τον νόμο» δεσμεύτηκε το παράρτημα του υπουργείου.

Το Υπουργείο Υγείας της περιοχής του Σταυροπόλ ανέφερε ότι η μητέρα των δύο παιδιών δεν είχε εισαχθεί σε κανένα περιγεννητικό κέντρο στο Σταυροπόλ, «ούτε σε οποιοδήποτε άλλο μαιευτικό κέντρο στην πόλη - ούτε αυτή τη χρονιά ούτε την προηγούμενη».

Η γυναίκα κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους ανακριτές παραδέχτηκε ότι δεν ήταν έγκυος. Μάλιστα, οι γιατροί την εξέτασαν και είπαν ότι δεν θα μπορούσε να κάνει παιδιά.

Όπως ανέφερε η γυναίκα, συχνά τσακώνονταν με τον άντρα της γιατί ο σύζυγός της απαιτούσε να του κάνει παιδιά κι εκείνη δεν μπορούσε.

Έτσι όπως αναφέρουν πληροφορίες η γυναίκα προσποιήθηκε την εγκυμοσύνη, επειδή φοβόταν το διαζύγιο...

12-02-2021/09:27