ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΟΡΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!

2021-11-17

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές έπειτα από καταγγελία για κλοπή σορού σε κοιμητήριο στην επαρχία Λευκωσίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροθάφτης κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι εντόπισε ανοιχτό τάφο σε κοιμητήριο της Ανθούπολης απ' όπου έλειπε η σορός.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην ταυτότητα της νεκρής γυναίκαςalphanewslive. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και διεξάγουν έρευνες για την πρωτοφανή υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες έσκαψαν σε βάθος δύο περίπου μέτρων στον τάφο, από τον οποίο αφαίρεσαν τη σορό.

Oι έρευνες έχουν επεκταθεί σε χώρους εκτός του κοιμητηρίου και μάλιστα σε μεγάλη ακτίνα, σε μια προσπάθεια των Αρχών να εντοπίσουν στοιχεία και τεκμήρια που να οδηγούν στον δράστη ή τους δράστες.

Την ίδια ώρα, οι εξετάσεις των ανακριτών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας επικεντρώνονται στην ταυτότητα της νεκρής γυναίκας, που φέρεται να είναι η μητέρα προσώπου που συνελήφθη πρόσφατα από τις Αρχές και καταδικάστηκε για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών, το οποίο μάλιστα τέθηκε στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων της Αστυνομίας.

17-11-2021/13:33