ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΤΑΝ!!

2021-06-19

ΣΧΟΛΙΟ 1

Με τριάμισι χρόνια στη φυλακή θα πληρώσει την απόφασή της να εισβάλει στο δωμάτιο ενός άγνωστου σε αυτήν παντρεμένου άντρα και να του κάνει στοματικό σεξ ενώ κοιμόταν, μια ξεδιάντροπη γυναίκα στη Βρετανία.

Η Marie Le-Mar, η οποία κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική επίθεση, καθώς και για άλλα αδικήματα, είχε αντικαταστήσει το αίμα στις φλέβες της με αλκοόλ, ενώ ήταν τόσο μεθυσμένη που έπεσε από το κρεβάτι, αφού πρώτα σκαρφάλωσε πάνω στον άνδρα τον οποίο έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο.

Αυτός ξύπνησε (για τα καλά) έντρομος όταν συνειδητοποίησε πως η γυναίκα που του έκανε επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων της δεν ήταν η γυναίκα του, αλλά μια άγνωστη!
Η 38χρονη από το Μίλτον Κινς του Μπάκιγχαμσιρ είχε μάλιστα πετάξει όλα τα ρούχα της πριν μπει στο δωμάτιο του άνδρα, αφού είχε επιστρέψει από έξοδό της, λίγες ημέρες πριν από το περσινό ολικό lockdown στη Βρετανία.

Το ανυποψίαστο θύμα κοιμόταν ξεχωριστά από τη σύζυγό του λόγω του ροχαλητού του, ενώ παραμένει άγνωστο πώς η Le-Mar μπήκε στο σπίτι.

«Σκέφτηκε εσφαλμένα ότι ήταν η σύζυγός του. Η γυναίκα προσπάθησε να τον τραβήξει πάνω της, για να κάνουν σεξ, αλλά έπεσε από το κρεβάτι. Τότε συνειδητοποίησε πως δεν ήταν η σύζυγός του», ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος, προσθέτοντας:

«Ξύπνησε καθώς κοιμόταν βαθιά, άναψε το φως και συνειδητοποίησε ότι ήταν μεθυσμένη και γυμνή».
Ακολούθως, είπε στη γυναίκα του τι είχε συμβεί και τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία.
Ενώ μάλιστα οι τρεις περίμεναν να φτάσουν οι αστυνομικοί, η Le-Mar απείλησε να «σπάσει τα δόντια» της γυναίκας του, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο.

Πηγή: Makeleio.gr

19-6-2021/11:25

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-06-19 21:28

Το Όνομά σας:

Ένας

Μήνυμα:

Τυχερουληηηςςς